|
Каролина Гочева |
Внеси реплика | страница <1234 23> |
Автор | |
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu mi e ubavo na dushava sto Karolina ne obezbedi direkten vlez vo finale za narednata Evrovizija.
Mozda sum malku zlobni4ka ama takva me napraile moite
|
|
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pecko
Група Регистриран: 10.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam 11 god muzicka skola,pa valjda nesto od nesto se razbiram dobra bese ama mozese ipodobro bar malce poveke da i bese dance pesniceto
|
|
leeeeeeeeeeee
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред да и ја гледам изјавата на Каролина за смртта на Тоше мислев се` најдобро за неа. Сега, можам да кажам едно големо УА за неа, типкава е толку сурова што неможам да ја "сварам".
Пред малку гледав на ОБН дури се осмелила да направи дует со едно непознато типче со песна од Тоше. Замислете, типкава нема граници, очигледно е дека не и е битна цената на нејзината "слава". Колку одвратно од нејзина страна Изменето од connected - 31.Август.2008 во 16:26 |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe...karolina im ok glas...i ubavo i trgna se dodeka ne si ja krena cenata
jas se sekjavam ednas vo ohrid na plostad koncert imaa tose i karolina i tose mnogu jasno so kjef davase avtogrami, se smeeese (poznato vi e se) a ovaa kuckata imase samo edna veshtacka nasmevka i Odvaj gi davase tie avtogramite...da ojs da i pobaras avtogram i da i recis: ej izvini so ti pobarav avtogram imase eden period kaj so se si bese ok samo pesnite so i gi pravea bea...pojke od katastrofa....posle toa imase ok period i na kraj tipkava povekje si peese za srbite odkolku doma ne znam....porano mnogu ja sakav a sega ic....kucka...prefrigana...arogantna...sade pari i se vrtaet po to glata |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
џабе и е талентот кога е бесчуствителна, нема грам култура а најмногу од се` нема никакво понашање.
убавината е од внатре, тоа можела да го научи од Тоше незнам за вас, ама на мене ми е преку глава од неа, веќе дефинитивно нема да можам да ја смислам |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ME TOOOOOOO
jas se slozuvam so tebe vo prvo si za toa .. dzabe i e talentot ko mislit deka so nego se iskacila skala povisoko od drugite |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да имав моќ, ќе ја исфрлев од медиумите под хитно!!!
нека се омажи за некој богат, да може да го кити а не да пее, поготово да не ја слушаат помладите на кои им стои за пример |
|
natasa95
Нов член Регистриран: 09.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se soglasuvam so vas karolina nema cuvstva sprema nikogo
|
|
nate
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
greota e devojka so takov glas da ne poraboti malku na sebe...
no, tuka ne e samo taa vinovna, vinovni se i avolon. dali se sekavate koga tose bese pod nivna kapa? nikoj(so isklucoci) ne mozese da mu zeme intervju, slabo se eksponiraa. epa ova so karolina e isto! avolon sakaat da pravat zvezdi so toa sto postavuvaat strogi pravila na igra. ne deka e ona nekoja "bozestvena nasmevka" , no sepak mislam deka izdavacive imaat golema uloga tuka. ako tie resat deka karolina mora poveke da se druzi so fanovite, taa ke se druzi i oro ke igra, no...koj gi znae. vaka iskreno ne mi se dopaga. |
|
people are strange
|
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
istoto se sluci i so mene koga ja vidov na tv taka nasminkana i super oblecena kako komentira deka istoto utro koga tose pocina , i se javile mnogu kolegi od srbija i hrvatska nejze da ja prasaat dali e toa vistina ( pa sto ne interesira nas toa) i nacinot na koj zboruvase , bez custva vo sekoj izgovoren zbor, onaka mehanicki Karolina e Arogantna i samobendisana ,za mene licno taa e 0 |
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku za izborot za mekedonska himna na sportot koj e vecerva, neznam dali citavte taa izjavi:
Gi molam site moi fanovi na koi im se dopaga mojata pesna svoite glasovi da gi dadat za pesnata na tose sto se zamisluva taa pesnata na tose e hit i najdobra o site, cela makedonija ke glasa za tose uste ednas moram da kazam BRAVO za ovaa tema |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и не ме изненадуваат таквите нејзини изјави. очигледно не ја воспитале добро и никако да и` дојде памет. па што друго и преостанува??? да се глупира нормално, ...во нејзин стил |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала фала, мило ми е што гледам дека имало повеќе истомисленици како мене |
|
Внеси реплика | страница <1234 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |