|
Мојот прв оргазам |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | ||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma nema vrska be kukoc izmisljotina e ova be veruvaj
kako ne be od pod tus orgazam ?????????jas ne veruvam
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a za prviot ??????????????????????? org?????
iskreno ne se ni sekavam mozda zatoa sto i sum go nemala voopsto????
Neznam ne sum se zamarala na toa prasanje togas???znaci pred 10 godini a sega i toa kako mi e bitno megutoa seuste mi se nema sluceno
jas licno sum gledala on da bide zadovolen a ne jas????
znaci VO MENE E PROBLEMOTTTTTTTTTTTTT????????
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
californija
Група Регистриран: 05.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e togas BICI ne znaes sto e C U V S T V O......ama jas ne veruem deka ti se nema sluceno...pa nema ziv covek na planetava , a sigurno i na mars na kogo mi se nema sluceno....
|
||
zivot pise romane ,a mi citamo stripove
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be naj naj iskreno vi velam deka mi se nema sluceno
nikoj ne se potrudil nesto okolu mene da me zadovoli
nekako sve sum napnata stegnata i znam sigurno deka kaj mene e problemot i krivo mi e sto go nemam doziveano toa CUVSTVO
AMA MLADA SUM VALJDA KE OSETAM
|
||
californija
Група Регистриран: 05.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa dobro zatoa e i forumov...imas ovde kandidati,odberi nekoj ,pisi PP ,tel.i toa e toa bez sram ili nesto slicno na toa,za se ima prv pat
|
||
zivot pise romane ,a mi citamo stripove
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e kalifornija so sem si vo pravo
ama aj kako da legnes so nekogo sto ne go znaes
neli treba melku da ovo -ono neznam bre jas sum ti zaostanata
ke si sedam vaka ne e*ana i to????????????
|
||
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne veruvas? Pak neinformiranost. Pa 80% zeni go pravat toa skoro sekogas koga idat da se tusirat....i nee nekoja filozofija za da ne se veruva. Site znaeme deka silen pritisok na voda e eden vid na masaza.... |
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a i kako da go odberam od kaj da znam deka e toj bas sto ke mi se sviga a????????????
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i dobro eve jas ne sum informirana i kako se pravi toa?????
znam deka ne e filozofija samo treba da se proba taka????
ama mozes da mi objasnis kako??????
|
||
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za ova imas licna poraka
|
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, ne sakas i ti da probas?
|
||
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Naravno deka e
Ne gledam zosto e tolku cudno za da ne se veruva.... Toa go pravat skoro site zeni.... Barem taka vika statistika i mojot ginekolog |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |