![]() |
|
Мојот прв оргазам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Абе дека не е потребно, ок... Ама зашто не е пожелно?
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
pogolema e sansata za "zatrudnuvanje"..............
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Orgazmot e relativna rabota, odnosno sekoj razlicno ja dozivuva,
na pr. nekoj mozebi misli deka non-stop dozivuva orgazam a vsusnost koga toa vistinski ke se sluci togas kapira deka bil/a vo zabluda ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Jas bytheway (kako i sekoja maska individua;) lesno doagam do orgazam
![]() ![]() SE NADEVAM DEKA USPEVAM... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
toa beshe dobar film
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
arno ama vistinit
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
predizvik a??..............mission impossible................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mozebi
![]() znaes kako velat, sekoj naucnik se penzionira koga ke treba da otkrie sto sakaat zenite i sto moze da gi zadovoli ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Еххххххххххх првиот пут,,,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DODEKA SE SVESTIS ... GOTOVO ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Mojot prv orgazam?
Imav 15 godini i togas u Srbija bese popularna PRICAONICA....demek vrtis broj od fiksen i te spajat so decki....i normalno site decki ni zborele samo za sexot....me prasa da li sum svrsila nekogas, kazav ne... Me prasa duri ni so mastrubacija? Ne, kazav.... Mi kaza otidi pod tus i pusti jak pritisok na voda i razmisluvaj na nekoj sto go sakas....i ke svris.... Bev so drugarki...prven probale tie, dodeka jas stasav na red se potrosila toplata voda vo bojlerot....otidov pod ladna..... I cekav, cekav....nisto Koga odednas eksplozija, struja, ludilooo....u sekunda go frliv tusot, se isplasiv....ne sum imala pretstava kako toa izgleda i sto treba da ocekuvam. Mu se javiv pak na deckoto i razocarano mu kazav, ako e ova sex, jas sum razocarana, mnogu e silno, mnogu e silno.... Mi kaza deka toa e normalno za prv orgazam kaj zenite zosto togas se isfrluvaat prvite sokovi.... Mi trebase nekolku meseci za pak da go probam istoto.... Posle se nauciv da uzivam vo toa... ![]() |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
|
![]() |
|
californija ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
e prviot........kamo sega da se povtori ama nema,togas bev veruvajte u predinfarktna sostojba........... a loptica neka proba i so zivo sustestvo(maz) a ne so tus...ke ja vidi razlikata,ako so tusot i bilo dobro ,skoro nezaboravno,onda sto bi bilo so ziv predmet.....ma sigurno znae
![]() Изменето од californija - 09.Ноември.2007 во 09:24 |
|
zivot pise romane ,a mi citamo stripove
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |