|
Мојот прв оргазам |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе дека не е потребно, ок... Ама зашто не е пожелно?
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pogolema e sansata za "zatrudnuvanje"..............
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Orgazmot e relativna rabota, odnosno sekoj razlicno ja dozivuva,
na pr. nekoj mozebi misli deka non-stop dozivuva orgazam a vsusnost koga toa vistinski ke se sluci togas kapira deka bil/a vo zabluda |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas bytheway (kako i sekoja maska individua;) lesno doagam do orgazam, pogolem predizvik mi e da go predizvikam istiot kaj devojkata
SE NADEVAM DEKA USPEVAM... |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa beshe dobar film
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arno ama vistinit
|
|
|
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
predizvik a??..............mission impossible................... |
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi
znaes kako velat, sekoj naucnik se penzionira koga ke treba da otkrie sto sakaat zenite i sto moze da gi zadovoli |
|
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAL BEV NE PAMTAM
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еххххххххххх првиот пут,,,
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DODEKA SE SVESTIS ... GOTOVO ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot prv orgazam?
Imav 15 godini i togas u Srbija bese popularna PRICAONICA....demek vrtis broj od fiksen i te spajat so decki....i normalno site decki ni zborele samo za sexot....me prasa da li sum svrsila nekogas, kazav ne... Me prasa duri ni so mastrubacija? Ne, kazav.... Mi kaza otidi pod tus i pusti jak pritisok na voda i razmisluvaj na nekoj sto go sakas....i ke svris.... Bev so drugarki...prven probale tie, dodeka jas stasav na red se potrosila toplata voda vo bojlerot....otidov pod ladna..... I cekav, cekav....nisto Koga odednas eksplozija, struja, ludilooo....u sekunda go frliv tusot, se isplasiv....ne sum imala pretstava kako toa izgleda i sto treba da ocekuvam. Mu se javiv pak na deckoto i razocarano mu kazav, ako e ova sex, jas sum razocarana, mnogu e silno, mnogu e silno.... Mi kaza deka toa e normalno za prv orgazam kaj zenite zosto togas se isfrluvaat prvite sokovi.... Mi trebase nekolku meseci za pak da go probam istoto.... Posle se nauciv da uzivam vo toa... |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
californija
Група Регистриран: 05.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e prviot........kamo sega da se povtori ama nema,togas bev veruvajte u predinfarktna sostojba........... a loptica neka proba i so zivo sustestvo(maz) a ne so tus...ke ja vidi razlikata,ako so tusot i bilo dobro ,skoro nezaboravno,onda sto bi bilo so ziv predmet.....ma sigurno znae
Изменето од californija - 09.Ноември.2007 во 09:24 |
|
zivot pise romane ,a mi citamo stripove
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |