IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали вреди да се биде добар?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали вреди да се биде добар?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 110111112113114 118>
Автор
Порака Обратен редослед
loptica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај loptica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 23:35
Originally posted by The wolf The wolf напиша:

Dobar sum  fala na prasanje kejt-d-grejt!!!Ti kako si ??se nadevam deka dobro se zabavuvasнамигнување
Uhh  mi se otvori apetitot sega!!!kaj ti  tekna  za slatki ovcicki da me diras u ova vreme od nokta???koga  srekavam  ovcicka na  patot prvo ja vikam majka  i da si kazeme zbor  dva na samo ,a tek posle  ja sobiram malata ovcicka ama  ne ja strizam,sakam da mi bide toplo u krevet!!!!Samo  volcicata da ne me cue,inace go n.....vплазење

не%20вреденсмеење
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
Кон врв
The wolf Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 23:30
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

WOW...WOW...MR.WOLF...

DALI SI TI DOBAR???

STO PRAVIS KOGA NA PATOT KE SRETNES NEKOJA OVCICKA???

Dobar sum  fala na prasanje kejt-d-grejt!!!Ti kako si ??se nadevam deka dobro se zabavuvasнамигнување
Uhh  mi se otvori apetitot sega!!!kaj ti  tekna  za slatki ovcicki da me diras u ova vreme od nokta???koga  srekavam  ovcicka na  patot prvo ja vikam majka  i da si kazeme zbor  dva na samo ,a tek posle  ja sobiram malata ovcicka ama  ne ja strizam,sakam da mi bide toplo u krevet!!!!Samo  volcicata da ne me cue,inace go n.....vплазење
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 23:28
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Koga ke razmislam,verojatno sum se nasla i vo trite varijanti,a ti ne?!
apsolutno, Andjelina, koj ne se nasol...
site ponekogas sme i slabi i losi
vazno e da ne e toa nasa dominantna karakteristika.

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 23:24
Koga ke razmislam,verojatno sum se nasla i vo trite varijanti,a ti ne?!
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 23:20

WOW...WOW...MR.WOLF...

DALI SI TI DOBAR???

STO PRAVIS KOGA NA PATOT KE SRETNES NEKOJA OVCICKA???

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 23:13

Pozdrav do Kejt-the-greit.Nesreknite luge ne se losi,tie se samo prazni i nesrekni.Ne e tocno deka site se ragame dobri.Sekoj covek se raga so nekoi osobini,ostanatite koi ke gi zdobie mu gi nametnuva okolinata,za zalголемо%20гушкање

Angjelina,  tokmu taka, nesreknite luge ne se losi  tie se samo  prazni  i nesrekni,a pricinite za toa mozat da bidat najrazlicni,ne navleguvame vo toa sega!! A za toa dali se ragame dobri  ili  losi, navistina ne znam , toa e veke genetika>>>BARAM STRUCNO LICE DA NI OBJASNI!!!!збунетост

Sigurno deka vredi da se bide dobra,no ne i glup!>>toa e najlosata kombinacija!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 23:13

Pa ponekogas mozes sebesi da se pronajdis i vo trite oblici koi gi nabroi bez da sakas

APSOLUTNO...
TI VO KOJ SE PRONAJDUVAS?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 23:06
NELI?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 23:05
Pa ponekogas mozes sebesi da se pronajdis i vo trite oblici koi gi nabroi bez da sakas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 23:02
KOREKCIJA: SLAVIC=SLABIC
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 23:01

AKO SI SILNA LICNOST, GLUPAVOTO PROBLEMCE NEMA DA OSTAVI TRAGI VRZ TVOJATA DUSA

AKO SI SLAB - KE TE SVITKA, PA TI KE SE STUTKAS VO NEKOJ KJOS I KE MOLCIS, MAL KAKO TROSKA

AKO SI SLAVIC - KE TE NAPRAVI LOS

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 22:54
Pozdrav do Kejt-the-greit.Nesreknite luge ne se losi,tie se samo prazni i nesrekni.Ne e tocno deka site se ragame dobri.Sekoj covek se raga so nekoi osobini,ostanatite koi ke gi zdobie mu gi nametnuva okolinata,za zalголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 22:47
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

MISLAM DEKA LUGJETO SE LOSHI OTI SE

-NESREKNI

-NEZADOVOLNI

-NEISPOLNETI

SITE SE RAGJAME DOBRI

A POSLE...ZIVOTOT NE` MENUVA

NE SE SITE EDNAKVO SILNI, PA DA MOZAT DA RECAT:
TI SI SAMO 1 GLUPAVO PROBLEMCE...NA KOE NEMA DA MU DOZVOLAM DA OSTAVI TRAGI VRZ MOJATA DUSA
JEBI GA...OBICNO OSTAVAAT

Kejt-d-grejt, ti rece deka lugeto se losi bidejki se nesrekni,nezadovolni,neispolneti<<poznavam  dosta luge  koi se nesrekni,neispolneti i nezadovolni no  nieden od niv ne e los covek!!!>>>jas ne gledam ama bas nikakva vrska pomegu losotijata na lugeto i nesrekata/nezadovolstvoto/neispolnetosta,iako sekoja od tie  raboti e losa sama po sebe i moze  da generira nasilsvtvo vo bilo kakov oblik,prema sebe ili drugite! za drugoto se slozuvam so tebe!!
Ti ja preporacuvam  knigata od Don Migel Ruis" Cetiri spogodbi",ke ja procitas vo  eden zdiv!!Pozdrav
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 22:46
Dobrata dusa ne bara pofalbi,lovorovi venci ni "blagodaram".Bez razmisluvanje pomaga,sovetuva,podava raka.Nema dvoumenje dali vredi ili ne vredi.Za dobrodusnite se vredi....samo niv gi ima se pomalku,a mozebi i gi nema....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 110111112113114 118>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.