|
Полициска интервенција на Шара |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | |
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bogie , i jas sum od kumanovo , posto gledam ne si znael, mnogu dobro znaes za 2001, toa bile civili, da bi bile vojnici , ne ke ostane vo bolnici,
Znaes li ti sto vikaa za Matejche, si begame od Matejche za da se pravi korodon za civilite, ahahahah posle toa priznaa deka imalo zestoka borda za toa koj ke ja osvoi Matejche, Posto UCK bilo vo manastirot koj e so kilometri daleku od seloto, dodeka policijata bila vo seloto, i UCK se pustela nadolu, i so 13 padnati borci uspealo da ja osvoi Matejche , za da se ovozmozi neprekinat prodor do Arachinovo,
Ne znam i jas na kogo ima kazuvam za vojna, luge koi nemaat vrska
|
|
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A za Sllupcane 3 meseci po red se vojuvalo , i nikogas ne uspeale da se priblizat do seloto , samo pukale od Kumanovo so topovi i tenkovi, ti se molam barem za ovaa znaes
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па за разлика од тебе јас бев во воениот состав на АРМ и бев во Матејче,Ваксинце,Малино мало,Брез,Склупчане,Брезница и уште многу места вклучувајки малку(5 саати) и косово.
Ти може да лажеш дека цивили биле ваму таму ама знаеш дека над 100 души беа уапсени само при собирањето на цивилите од ваксинце бидејки се испостави дека истите 100 цивили пукале од огнено оружје претходно. Плачеа и се криеа вашите неуморни борци како кокошки по кокошарници додека ние стоевме и чекавме машка борба.Никаде не нападна терористичката формација се беше кукавичко пукање од планина |
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vredi za se kaze, prv pat se vojuvalo vo blizina do 20-30 metri, prosto se slusale koga si zboruvaat megu sebno, se vojuvalo so lesno oruzje , i vo matejche imalo unisteni 2 tenkovi , toa go znaes neli, go imalo na TV
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AK 47
za tebe samo foker avion!!!!
|
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bogie , dali imalo 2 unisteni tenkovi vo Matejche, smao ova kazi mi ti se molam , i dali ste ja izgubile Matejche
AHAHAHAH znam deka ne moze da odgovoris posto ke gubis kako i da e , i ke padne deka lazes, posto imam dokazi
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имало 1 тенк не уништен туку скината гасеница,јас сум тенкиста и немој да ми солиш памет.Кажи колку жртви паднаа за тој еден тенк додека Македонците немаа ниту 1 жртва - само 2 ранети во цела операција
|
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaes nesto, nema vrska za zrtvi koga e vo prasanje da dobies i da pobedis, ti rekov imalo 13 , ali podocna se pokaza najgolemata bitka i naj strateskata pozicija, preku koja se drzese matejche
|
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
celta gi opravduva zrtvite
|
|
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FOOOOKEERRRR AVION ZA TEBEE!!!!
|
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ako si volku jak zosto gi kries facite???????aaa zosto mislam neli za prava si se borel borci za prava ne se krijat!!! |
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahahah unistena gasenica, pa unisten bil
Odi na pazar, i kupi edno CD ima za vojnata vo Lipkovo , i mozes da vidi live kako e unisten toj tenk, kako gori , i kako posle se setaat niz Matejche slobodno , a vam kaj ve imase, zosto begavte
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |