|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика | страница <1 34567 55> |
Автор | ||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Библијата исто така не учи да се радуваме и да уживаме во љубовта со нашиот партнер.
"и радувај се со жената на својата младост, нека ти е како мила срна и љубезлива кошута; нека те напојуваат нејзините гради во секое време, и нејзината љубов те восхитува непрекратно! " Поговорки 5:18,19
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....АЈДЕЕЕЕЕЕ.....!!!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
загор што се чудиш...така е. се сложувам со Ев.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako nisto drugo bar ke se iznaseirisuvame |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku ubavo kazano evangelos mnogu vistina
ima vo ova tvoe izlaganje na forumov mnogu mi se dopagaat tvoite komentari.
|
||
beticka
Група Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima li nekoj koj e imun na zal,taga, solzi mislam deka nema,ama se dodeka samiot ne se ubedis deka treba da prestanes togas koga zabeguvas po nesto duri togas mozes da prodolzis so zivotot. sreken e onoj sto umee da saka -HESE rekol i toa e toa. Sakajte i ke bidete srekni.sekoj ima sostojbi i sekoj mora da gi nadmine zosto zivotot bara mnogu situacii! pozdrav i sakajte se !
|
||
betty
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova e najdobar i najrealen post koj imam procitano vo ovaa temabeticka!...........(anakin)
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo momenti koga taguvame, od neprocenlivo znacenje e poddrskata na dobar prijatel. Dokolku samite sme vo situacija da bideme kraj lice sto e tazno, dovolno e da bideme dobar i vnimatelen slusatel, ne mora mnogu da zboruvame.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,da super e postot i lici na anakin |
||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoja taga ima svoja tezina..na razlicna bolka razlicno se reagira...ednoe koga ke izgubis sakana licnost(smrt)...a drugo ako nekoj sto ti znacel ke se oddaleci od tebe fizicki(odi daleku)...imav nesreka da izgubam sestra....ne deka vremeto leci...ama vremeto go pravi svoeto...nikogas nema da JA ZABORAVAM...SO VREME BOLKATA STIVNUVA NO PAK OSTANUVA...izleguvanje,bilo kade..i sama samcata,pomaga dosta...ponekogas drustvo mi smetase...sakas nejkes ke se spomnese bolnoto...citanje kniga,so sodrzina koja te interesira i da e zabavna....
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram sto go spodeli tvoeto iskustvo. Se soglasuvam deka "na razlicna bolka razlicno se reagira...ednoe koga ke izgubis sakana licnost(smrt)...a drugo ako nekoj sto ti znacel ke se oddaleci od tebe fizicki(odi daleku).
Tokmu takva mi bese i zamislata koga go otvoriv ovoj topik, sekoj da si kaze nesto od licno iskustvo.
Gospod da te blagoslovi izobilno!
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
beticka
Група Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
UBAVO E STO COVEK MOZE TUKA MEGU PRIJATELI DA GO SPODELI ONA STO MU LEZI NA SRCE. MNOGU JA CENAM PRETHODNATA DUSICKA STO IMA ZAGUBENO NESTO NAJMILO I ZATOA OGROMEN POZDRAV DO NEA, TESKOTO VO DUSATA NIKOJ NEMOZE DA TI GO TRGNE NO NIE KE SE POTRUDIME DA TI GO UBLAZIME SO DOBRI I ISKRENI ZBOROVI ,MOJ PREDLOG NE SE ZATVARAJ VO SEBE I SPODELI GO SO NAS SEKOJ NAJTEZOK MOMENT, ZNAES KOGA NEKOMU KE KAZES ONA STO TI TEZI MALKU KE TI OLESNI! DENESKA E UBAV DEN PA AJDE DA GO ZGRABIME SO PRIJATELITE SAKAJ TE SE LUGEEEEE!
|
||
betty
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[Q DENESKA E UBAV DEN PA AJDE DA GO ZGRABIME SO PRIJATELITE SAKAJ TE SE LUGEEEEE!
[/QUOTE]
...AJDE DA SE SAKAME....URAAAA...!!! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga ke im dadete sloboda na lugjeto i predmetite sto ve opkruzuvaat, ke ja izgubite i bolkata i tagata
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |