![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 454455456457458 959> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneska sum cel den kako perperutka a neznam zosto ni samata....... generalno gledano vo 99% od denovite sum SUPERRRRRRRRRRRRR
|
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
jas denes narocito sum raspolozen
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
#Emili# ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Denes...Zdravjeto mi e...loso...a ne smee da mi bide...Ama internetot mi e "back on"!!
I toa me usreki
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yesterday is history...tomorow is mystery...Today's day is a present.That's why it's called that way...
|
|
![]() |
|
lazuli ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Smireno,srekno,zadovolno-ubav den denes bese
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
po utroto denot se poznava...
ke bide dobro... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
odlicno
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
bolno,...kako i poslednite dva dena...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
paaa onaka, ni srekno ni tazno
![]() |
|
![]() |
|
okezeno,...od edno do drugo uvo,....
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
very sad
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
оки,се вратив од факултет,сега ми фали едно кафе и малку одмор
![]() |
|
![]() |
|
dolnodupenka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
ebano!
![]() |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
umorno
|
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
daj da mi te odmoram
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 454455456457458 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |