|
Што е права жена? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 23> |
Автор | ||
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odgovor na ova prasanje ke najdes togas koga ke ja imass pokraj sebe. ne se nadevaj na sovrsenstvo zosto veruvaj ne ke e takva.
no togas toa i nema da ti e tolku vazno, bidejki tokmu tie nedostatoci ke te teraa da ja sakas poveke ,zosto e vistinska, realna , t.e. sto gledas toa i dobivas
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prava zena e onaa sto ne e grbava
|
||
krin
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAMO NEMOJ DA SE SETIS OTKAKO KE JA ZAGUBIS
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako da sum pustil voda od kazance, a u soljata mi padnal zlaten prsten prethodno?
|
||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pravata zena znae da gi kaze vistinskite zborovi vo vistinsko vreme...
|
||
people are strange
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prava zena e koga klimnuva so glava za odobruvanje ... cesto pati vo drustvo mazite nesto kazuvame ... i mnogu vazno e zenata da ni reche : - taka e ... ili dovolno e da klimni so glavata ... sto e ponekogas mnogu tesko ... da klimne ... i eden ubav osmev ... i odma imame druga realnost vo zivotot ... zamislete site zeni da vikaat ne-ne-ne ... svetot ke propadne ... zatoa e mnogu vazno da kazat da ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Robotka...zatoa mi e krivo sto ne se rodiv pokasno...
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...НЕЗНАМ....!!!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zosto nikoj ne se zaprasuva zosto taa zena e namkoresta i "drndava" (ne mi se veruva kakvi termini se upotrebuvaat!)? |
||
people are strange
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СИГУРНО ТАКВА Е РОДЕНА....И ТАКВА ЌЕ СИ УМРЕ...ЗА ЖАЛ!!!
|
||
|
||
ekaterina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti bi se ozenil so zena koja e drndava? |
||
people are strange
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vistinska zena treba da znae kako da se spravi so vistinski maz vo vistinsko vreme!!!!
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Е ТОА Е ПРЕДИЗВИК...!ХРАБРОСТ....!!!..А НЕ ПИЛЕ,ЦИЛЕ,МАЦО..(А НЕ МАЦО НЕ...)...КУКЛО..И.Т.Н. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |