|
Среќата e... |
Внеси реплика | страница <1 34567 55> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekja je biti vecho zjiv,
danas sve je drugchije i svet je drugchiji, nije onakakv kakav sam ga snio bolji je nego shto je bio. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
krin
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOJ STO TUGA SREKA KRADE..........
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site trcame po sreka...
za sekogo srekata ne znaci isto... nekoi se srekni ako se bogati, drugi ako se zdravi, treti ako postignat nesto.... treba da se zastane so trcanje bidejki nisto ne ostaruva tolku kako srekata. |
|
people are strange
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mudrecot srekata ne ja bara
bidejki ja spozna vo sebe |
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMIN!!! |
|
people are strange
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќа е да се биде вечно жив....................
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekata ke ve cini samo dobra volja da ja smenite situacijata koja ve pravi nesrekni!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eehhh ,..zez....da e taka ednostavno toa,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da bese ednostavno nemase sega da pisuvame.................
sepak jas rabotam na slucajot a ti?
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes kako vikaat postarite!?
"ako nekogas trcajki po srekata konecno ja najdes ke zabelezis kako i staricata koja gi barala ocilata,deka taa celo vreme ti bila pred nosot
sepak jas velam srekata e vo nas samo treba da pronajde sekoj sto navistina go pravi sreken/a
(a toa se postignuva so samonabljuduvanje)
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa ne se "bas" soglasuvam so tvojot stav...parite mozda nemale nikakva vrska so srekata pred mnogu mnooogu godini koga ne postoele ali denes lugeto "se nauceni" deka bez niv nema sreka...dodusa i taka e...parite pravat del od mojata "definicija" za sreka.kazi mi ti kako eden covek(duri i da saka) da bide sreken so dve deca(studenti) i so mizerna plata?kako bi bila ti srekna ako sednat na masa trojca i cekaat jadenje od tebe a ti nemas denar u dzeb?ne li bi ocajuvala ti vo taa situacija?i kako bi gledala pozitivno na seto ova?site sakame da bideme srekni pa ne sme.znaci ne e do sakanjeee.ima i nesto drugoooo... parite so sigurnost nema da ti donesat CELOSNA sreka ama imaat udel vo nejzinoto ostvaruvanje...ama se nafurav ja za treskanje gluposti |
|
respect my authoritaaa
|
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" Ako sakas drigite da se srekni nauci se da socuvstvuvas, ako sakas ti da si sreken nauci se da socuvstvuvas"
Dalai Lama
|
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekata ne baraj ja
taa sama ke te pronajde ako ti toa go zasluzuvas
|
|
kumanovka.
Нов член Регистриран: 01.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska,srekjata ne odi bas na tie sto ja zasluzuvaat
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |