IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 55>
Автор
Порака
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 17:35

Da pocneme bez navredi.Ke zastanam vo odbrana na zenskiot rod-ne sme placipicki-ako vie ste placik*rovi togas ok.I ne ni treba princ na bel konj zatoa sto site dobro znaeme deka ne postoi,ok?Za da legneme nesto dovolno e na ulica da izlezeme,a vie sto pravite?Za e**nje molite devojce neznam kolku dena,neli?

Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 18:38
e,pa toa i jas go vikam,....vie i pari moze da "nafatite" so toa,....a mashkite ne mozat ni skrshen dinar,....e,sega,..ima nekoj koj shto i zarabotuva,...ama ,takvi se mnogu malku,...minimalno,..i toa so "butkanje" u ,..stari, istrosheni,...koishto ne mozat ,..bez da platat,..голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 19:15
ехх да да имам... црвенеењеголема%20насмевкатрепкање 
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 19:40
sto da imas?
":)намигнувањеголема%20насмевка
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 20:01
Originally posted by brza brza напиша:

Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Jas sum imala on-line sex so nekoj od forumov............i ne gledam apsolutno nisto loso vo toa......... si ja razbivas monotonijata na nekoja dosadna vecer .............среќа
  I?,...svrshi li?!,...........голема%20насмевка

Barem toa e lesno...............голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 20:03
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

jadnio monitor.........

Zosto??????????? трепкање

(na sprotivnata strana)
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 08:20
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Jas sum imala on-line sex so nekoj od forumov............i ne gledam apsolutno nisto loso vo toa......... si ja razbivas monotonijata na nekoja dosadna vecer koga si sednat sam pred kopjuter a chatuvas so nekoja, da kazam draga osoba sto si ja zapoznal na forumov........ Onie sto se dojdeni tuka SAMO za da legnat nesto se za osuduvanje megjutoa ako se slucilo takvo nesto zato sto ste se zblizile so nekogo .... boze moj pa lugje sme, site od krv i meso.......A preporaka do maskive eba*ista e da bidat malku poiskreni i da si priznaat deka dokolku im se ponudi nekoja od devojkive na  forumov so sigurnost ne bi ja odbile - taka da toa i vas ne ve pravi nisto PODOBRI od nas zenskite. A znam deka i pogolemiot del od Vas se tuka so odredena pricina...............среќа
aj za  sajber-love se desavalo , realno e  , ama sajber seks e ne mozam da gi razberam lugevo , dali se normalni голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 10:56

ja odbiv, i ne samo ednas, vcera im kazav ubao pasija mi e odbivanjeto na forumdziki.....

auuuuuuuu, ne znaes sto si propustil смеење

Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 10:58
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

ехх да да имам... црвенеењеголема%20насмевкатрепкање 

"ko sto nemam" голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 11:00
jas sum realtivno epten nov pa sakam da znam so bockaci ima tuka t.e koi se tie fraeri i fraerki sto veke usepale da se iseksaat!!!
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 11:03
Originally posted by sara333 sara333 напиша:

ja odbiv, i ne samo ednas, vcera im kazav ubao pasija mi e odbivanjeto na forumdziki.....

auuuuuuuu, ne znaes sto si propustil смеење

epa...neznam
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 11:15
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

jas sum realtivno epten nov pa sakam da znam so bockaci ima tuka t.e koi se tie fraeri i fraerki sto veke usepale da se iseksaat!!!
cekaj malku ebago , odma se sakas da znaes , pocekaj nekoe vreme moz ke se smiluva nekoj da ti potkazi nesto голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 11:20
ej ne mozam pa sakame da doznaeme nesto!!! aj neka se otvorat!!! bas da vidam so seksaci sme nie
mada mislam nie sme po jaki na zbor!!!
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 12:14

EVE JAS PRIZNAVAM DEKA SO NIKOGO OD FORUMOV NE SUM IMALA NISTO A I NE SUM ZA SEX SAJBER STO BI KAZAL" HEKTOR"?????? SAMO VO ZIVO BATE????

Изменето од Eleni - 06.Ноември.2007 во 17:07
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.