![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 217> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abe se raspekmezivte tuka
a taa samo ve igra ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
VIZANTEL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Василие Поповиќ,
|
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Marta Skavronska ( litvanka)
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:30 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Sophie Auguste Friederike von Anhalt-Zerbst-Dornburg
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:30 |
|
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() JIMMY PAGE |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
leleeeee sonce moeeeeeee,abe kaj ti tekna da go stavis carot na site caroj?lele zlato jas mozda sum pijan,ama te ljubam,a page e nezamenliv.leleeeeeeeeee........ |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
abe what the f**k is going on?jas mnogu sum pijan ili mama stvarno si zamina?eeeeej,abe kaj ojs taka?ke se vratis i ti koga togas
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() NELA ERZISNIK ili MARICA HRDALO Najdobrata zenska komicarka na jugoslovenskite prostori, so izgled na obicna domakinka so neizbeznata metla i so ostar jazik, znaese dobro da plesne za mnogu licnosti i od estradata i od politikata , a da gi nasmee site lugje i bez da kaze zbor. |
|
![]() |
|
![]() ARIJANA CULINA hrvatska glumica, pisatelka, komicarka ... Bez vlakna na jazikot, so ulicen zargon i Splitski dijalekt se proslavi so svoite monolozi vo emisijata "Glamur caffe", koja za zala veke ne se emituva. "Sta svaka zena treba da zna o onim stvarima" i "Bolje se rodit bez one stvari nego bez srice" mornicava potraga po ljubov i sreka, bezbrojni niski udari koi megjusebno gi zadavaat mazot i zenata vo neprkinatata borba za ljubov i zadovolstvo. |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
za Azra znam od moite, zatoa sto im se epten golemi fanovi...majka mi im bila na posledniot koncert...i iskreno mnogu sum i ljubomorna
![]() Bi sakala barem ednas da mozam da gi slusnam vo zivo....im ja obozavam muzikata, tekstvoite, gi obozavam niv
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ovie mi se vtori na listata-barem koga zborime za Balkanov nas
![]() izrasnata sum so muzikata na Ekv i nivnite biografii
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
samo ve molam kazete mi dali gi gledate slikite? zatoa sto nekogas imam problem-samo jas si gi gledam slikite, a drugite mi vikaat deka nema nisto
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |