![]() |
|
Кафе муабет (фото) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 155156157158159 231> |
Автор | |
choonga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aj zdravo na site i ovde (kaj kafeto)!
![]() |
|
![]() |
|
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Јане, ја откри Америка
![]() ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Онлајн статус: Онлајн Пораки: 1492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Мислам дека Јане е на ред да вари
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
choonga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
kakvo kafe piete? tursko, espresso, makijato, kapucino, neskafe ???
a bas imam edna fotografija zpremna so kafe, ke ja prakjam za nekoja minuta. ![]() |
|
![]() |
|
Vojkan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Мене ми се чини или секогаш во недела на понеделник сајтов се кочи и не функционира како што треба?
|
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
добро утро
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Vojkan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Dobra vecer, narode!
Aj pred da si legnam, ako nekoj go interesira eve linkovi od sample fotki od olympus e-3 http://www.keneth.info/fourthirds/2007/11/03/olympus-e-3-sample-iso-comparision/ http://raw.fotosite.pl/index-Olympus_E-3_ZD_12-60_f2.8-4.htm Za vtoriov ke vi treba program sto moze da otvori ORF fajl. Mojov Fotosop nejke, valjda posto nemam Adobe camera raw ili sto i da treba. ![]() Leka nok |
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
![]() |
|
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Dobro vecerrrrr
![]() i caos ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
добровечер!
зошто чаос одма? ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Добро утро на сите
![]() |
|
![]() |
|
ај доброутро!
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
добро утро
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() на некој му се спие? |
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 155156157158159 231> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |