IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ФОРУМСКА СВАДБА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФОРУМСКА СВАДБА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8889909192 441>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:21
zagor kje se vozi vo vozilo na brza pomosh ako ne prekine...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење 
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:22
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

значи вака...

слетувам со МИГот и онака уште во пилотска опрема влегувам во СЕАТ што ме чека паркиран (тој на сликатаголема%20насмевка)

после тоа го собирам забеган...

па заедно со него цепаме накај велес и те земаме тебе...

сите тројца идеме у битола и оп еве ја агапи во кола...

а фајнл дестинејшн...не е договорено...сеуштеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
може,бисерна?големо%20гушкање
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:24
moze...be samo...mene od doma me zimate...ja peshki ne odam...samo do pragot...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:26
да де и ред карпет успут ке одмотаме голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:27
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

zagor kje se vozi vo vozilo na brza pomosh ako ne prekine...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење 

лутиналутиналутина...А ТЕБЕ ВО РАЦЕ ДА НЕ САКАШ ДА ТЕ НОСИМЕ...АААААА?лутиналутина
лутина
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:28
Originally posted by zagor zagor напиша:

лутиналутиналутина...А ТЕБЕ ВО РАЦЕ ДА НЕ САКАШ ДА ТЕ НОСИМЕ...АААААА?лутиналутина
лутина

fala bogu !!!!газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:28
pa izzie mora...za starosvatica...samo edna e...a zagor sho e ???збунетостзбунетостголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:29
....ЕЕЕЕЕЕЕЈ,АЈДЕ ЗАЕБЕТЕ ШАЛА...ДАЈ ДА ОДИМЕ ПО КУМОТ(ИДИВИДИ FOTO -TITO)..лутиналутиналутиналутина
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:30
Originally posted by zagor zagor напиша:

....ЕЕЕЕЕЕЕЈ,АЈДЕ ЗАЕБЕТЕ ШАЛА...ДАЈ ДА ОДИМЕ ПО КУМОТ(ИДИВИДИ FOTO -TITO)..лутиналутиналутиналутина

chekaj bee...pa nevestive gi nema...збунетосттрепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:30
загор квари свадба...
батка ти не си за овде очигледно дај кога ке отворам тоа темата ФОРУМСКА ВОЈНА (специјално за нина,по препорака на старосватицатаголема%20насмевка)...стај се таму и прави вака лутина колку што сакаш...не ни уништувај сега свадбарско расположение...голема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:34
lool...ako otvorish vojna...ja sum pozicija TOP ... levo krilo... смеење

btw: ochekuvam temava da mi bide posvetena mene...трепкањетрепкањеголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:34
AKO ТАКА САКАТЕ ДОБРО...САМО МИСЛАМ ДА ГЛАСАТЕ ,ПА ДА ВИДИМЕЕЕЕЕ......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:35
за што да гласаме
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:35

lool...ako otvorish vojna...ja sum pozicija TOP ... levo krilo... смеење

btw: ochekuvam temava da mi bide posvetena mene...трепкањетрепкањеголема%20насмевкаголема%20насмевка
газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8889909192 441>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,984 секунди.