IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ФОРУМСКА СВАДБА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФОРУМСКА СВАДБА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8788899091 441>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:05
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

THERE CAN BE ONLY ONE СТАРОСВАТИЦА...AND THATS BISERNA!!!голема%20насмевкаголемо%20гушкање

...ШТО НАПИША БРЕ ЕЈЈЈЈ..НИШТО НЕ РАЗБРАВ....изненадување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:05
abe zagor....ja i izzie sme si chisto drugarchinja.... aj sea da ne se zamerueme svadbi da krshime....samo ako ti dojdam...лутиналутинаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:07
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

ne znam ne znam...starosvatchevo neshto mnogu kjutlivo mi e... збунетостзбунетосттрепкањеголема%20насмевкацрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење
eve eve sum pak samo da se ubacam malce u temaголема%20насмевка
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:07
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by Izzie Izzie напиша:

THERE CAN BE ONLY ONE СТАРОСВАТИЦА...AND THATS BISERNA!!!голема%20насмевкаголемо%20гушкање

...ШТО НАПИША БРЕ ЕЈЈЈЈ..НИШТО НЕ РАЗБРАВ....изненадување
превод-
МОЖЕ ДА ИМА САМО ЕДНА СТАРОСВАТИЦА...А ТОА Е БИСЕРНА

сега се разјасни?голема%20насмевка

Изменето од Izzie - 02.Ноември.2007 во 20:09
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:08
abe zabegan...so shto kje odime na svadba...so fikjo...???da najdesh nekoja kola...sea da ne se raspravame tuka pred site....голема%20насмевкаголема%20насмевкацрвенеењељубовголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаlol
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:12
голема%20насмевкане знам за вас ја идам со ова

на крај краева може и назад да си седнете голема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:13
so koe idesh be...so avion...???газење%20од%20смеење

Изменето од Biserna_Devojka - 02.Ноември.2007 во 20:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:14
ФАЛА,СЕГА МИ Е ДО НЕКАДЕ ЈАСНО...!!!!А ТИ БИСЕРО,МОМЕ...БИСЕРО .....САМО ДА ТИ КАЖАМ...КАДЕ ПОСТОИ ЉУБОВ,НЕМА ТАМУ ПРИЈАТЕЛСТВО...ДРУГАРСТВО..!!!!.МЕНЕ ТОА МИ Е ЈАСНО КАКО БОЗА НА ДНО ...ЈАСНОООООО???лутинакубење%20коса
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:15

abe zabegan...so shto kje odime na svadba...so fikjo...???da najdesh nekoja kola...sea da ne se raspravame tuka pred site....голема%20насмевкаголема%20насмевкацрвенеењељубовголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаlol
dobro be nema sofikjo..........so 101 ke idemeголема%20насмевканамигнување
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:15

so koe idesh be...so avion...???газење%20од%20смеење
не бе од аеродром идам...ве собирам...и идеме со сеатголема%20насмевка

Изменето од Izzie - 02.Ноември.2007 во 20:15
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:15
ne se vikam bisera...kolku za informacija... лутиналутиналутиналутиналутинаizzie...ti si mladozenec...shto da pravime so chovekov....лутиналутинаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:17
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

dobro be nema sofikjo..........so 101 ke idemeголема%20насмевканамигнување

loool....ja ponisko od mercedes,...ne vleguvam...kolku da zi znaesh...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка kako taka...pa kje mi se rasipat fustanot...chevlite...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:20
ZAGOR СЕ ВОЗИ ВО МЕРЦЕДЕС...ЦРВЕН..ГОЛЕМ...УБАИНА...(ИДИВИДИ ФОРУМ..АВТОМОБИЛИ...)газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:21
значи вака...

слетувам со МИГот и онака уште во пилотска опрема влегувам во СЕАТ што ме чека паркиран (тој на сликатаголема%20насмевка)

после тоа го собирам забеган...

па заедно со него цепаме накај велес и те земаме тебе...

сите тројца идеме у битола и оп еве ја агапи во кола...

а фајнл дестинејшн...не е договорено...сеуштеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8788899091 441>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,750 секунди.