|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 74> |
Автор | |
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna e vistinata, no za mene znaci edno ,a za tebe drugo-PARADIGMA
|
|
people are strange
|
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto se plasat da ne bidat otfrleni,
zosto ne sakat da povredat nekogo , zosto ziveat vo svet na lagi i tkn ... |
|
barmomk
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo svet kade sto veke ne se znae sto e moralno a sto ne... kako moze da se bide iskren... Jas sum iskren ama zatoa i mn pati sum patel poradi toa...
Procitav kaj nekoj predhodno deka treba da se bide diplomatski nastroen kon lugeto.... Toa e dobar nacin za da se prezivee na ovoj svet... Ama dokolku moze sekoj toa da go pravi!!! |
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku e tesko da se objasnuva!
kolku sakame da bideme dobri, da ne gresime, a sepak vo namerata pravilno da postapime, iskreno, najcesto samite se povreduvame. nema pravilo za toa koga i kako treba da se postapi.... edno e sigurno...ne lazete se sebesi, a taka nema da gi lazete ni drugite. |
|
people are strange
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljugjeto koi ne se sekogas iskreni- a ja sfakjat pricinata za nivnata neiskrenost- ja zrtvuvat vistinata za logikata na sozivotot se prekrasni i lugje kako LUGJE
za site takvi LUGJE eden pozdrav od mene Изменето од anakin - 01.Ноември.2007 во 00:30 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go boli srceto odvaj dise se vlece- dojde kaj starata majka koja go saka povekje od svojot zivot i go prasuva- SINKO KAKO SI OZDRAVE
da majko moja sega sum mnogu podobar MA ZDRAV SUM logikata na neiskrenot- jebena laga koja kje ja napravi majkamu srekjna i taka iskrenosta nemoze da mu pomogne da meumre za mesec dena ME NERVIRATE SITE KOI NE SFAKJATE SO ZNACI DA SI COVEK Изменето од anakin - 01.Ноември.2007 во 00:34 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreni pozdravi prijatele ... prijaten i uspesen den ... mnogu ubav post ... steta sto nema da go procita eden mnogu iskren covek ... sto denes ke te kreva kako svetec ... utre ke te frli vo kalta ... ama po negova logika ... sekogas bil iskren ... i togas bil iskren ... i sega ... sto se smenalo ... ??? koga go falese eden - toj bese vo parlamentot ... i na novi godini odea zaedno ... duri i zenamu mu ja zaposli ... sega toj ne e veke vo parlamentot ... ama mesto fala da kaze ... kazuva kolku toj go razocaral ... i deka glasal za nego ... i sto se ne ... no od iskrenost ... sega velici drugi ludje ... kolku bil vooduseven .... da mu se slosi covek na negovata iskrenost .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa vistinata boli...normalno...ne treba da se preteruva...sekogash treba da se kazuva....a samo dokolku ne sakame da gi povredime lugjeto....togash mozeme da zaobikolime nekoi detali....koi nema da go izmenat liceto na vistinata....
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поради многу причини еве вака да почнеме од децата:
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam poinaku.Podobro e nekoj celo vreme da e iskren,nego da te laze celo vreme i na kraj da te plesne od zemja!!!!
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 19:31 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искреноста во денешницата е ретка доблест, затоа сакам да ја поседувам и секогаш се трудам што е можно повеќе тоа да е така. мада некогаш не е во ред до толку да сме искрени.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde skrsi go mrazot
cestitki pred vreme i za hrabrosta
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku poveke izlazam pobrzo mi dava, a koga mi se brza pa, susam od lazenje
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |