IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - НАЈ ЈАК КОНЦЕРТ.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НАЈ ЈАК КОНЦЕРТ.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
Автор
Порака
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2007 во 23:27
Red Hot Chili Peppers, Belgrade.
Funeral For A Friend, Sydney

Iako koncertot ne beshe na nivo za eden bend kako RHCP sepak jas si projdov najdobro vo zivotot. Mozebi drugi bendovi sto gi slusham pravat podobri koncerti, sepak ne sum imal moznost da idam na nekoj. Planiram idnovo leto da otidam na Rise Against, mojot omilen bend!
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 17:41
Originally posted by nemo84 nemo84 напиша:

Концертот што се случи пред 2 дена во загреб од MUSE. Не знам каков бил прептоставувам дека било ненормално добро. Нормално марфиевите закони стапуваат тука на сцена, еден од мојте најомилени бендови доаѓа во близина и нормално јас не можам да идам.
Да ти се серам у ваквите моменти во животот.лутина

ja bev na muse u buk*rest.kolku se dobri u zivo!dzverovi!!!tuka vikaa deka nivniot koncert bile najdobar u poslednite nekolku god u romanija.btw bev i na  deep purple pred dva dena...zakon se zimi se!!!
respect my authoritaaa
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 17:41
u2 vo sofija
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 01:00
еве ја темата за концерти...голема%20насмевка

igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 01:05
Сум бил на многу концерти, но нај-јак ми е на едо маајка, не поради него, туку конкретно на поминот...беше мноогу добро.голема%20насмевка
а за фестивал да не праиме муабет...веќе е прогласен за најдобар фестивал во европа-EXIT!
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 10:41
Aaaaaaa....nemozam da zaboravam...Metallica vo Beograd....

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 11:57
Kylie Minogue vo Paris, bev i na Ceca ali nisto posebnoтага
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 13:09
Boze, Boze, Boze...nasetani luge breee...изненадување
Jas si pominav TOP na Apocalyptica na Kale танцување
Кон врв
*black-eyes* Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Ноември.2007
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *black-eyes* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 02:19
TATOO-ILI TATU NEZNAM DO PRED NEKOE VREME
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 20:21
НА ТОШЕ ПОСЛЕДНИОТ КОНЦЕРТ НА СТАДИОН 05.10.2007
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 22:25
кој е најдобриот, најспектакуларниот настап во живо кој сте го виделе, било да е концерт или свирка?
бдв постирајте слики и видеа ако имате

Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:45
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 22:29
на Faithless дефинитивно најзакон си поминав....кога имаа настап заедно со Thivery Corpuration, Gus Gus, Express2 .....иако беше на отворено и заврна сепак беше лудо. А за слики немам зашо беше одамна.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 23:18
.....uffff......kogo da izdvojam....eve ovaka, ke gi nabrojam najspektakularnite i nadobrite koncerti koi sum gi gledala vo zivo:

1. U2 .....ubedlivo najdobar performans vo sekoj pogled...nevidena mokj......praznik za oci, usi, dusa...neverojatno dozivuvanje.....Simply the Best......Bono me drzese za raka i mi peese.... .....ne se grizete, ja izmiv rakata....hahahaha....
2. Prince....velicestven...mal covek a poln so nevidena energija.....sovrsen scenski nastap....zvuk....
3. David Bowie.....magija......vrnese cel den....isturi dozd.....dodeka svirese predgrupata istotaka vrnese, kako nekoj da polevase so voda nad nas......dojde momentot Carot da se pojavi......odednas dozdot prestana.....ni kapka ne padna.....site ostanaa vcudonevideni......zavrsi volsebnikot so svojot performans........dozdot prodolzi da lie.....neverojatno, no vistinito....
4. Sting....skromniot ucitel e sex simbol.....se soblece....voopsto ne e taka sramezliv i konzervativen.....BTW, sovrsen e...... kako i muzikata koja ja sozdava.....klasika.....
5. Bruce Springsteen......neverojatno moken zvuk.....neverojaten gitarista......dodeka sviri menuva gitari.....letaat ne site strani sinhronizirano.....i prodolzuva da sviri na novata....showmen...no tolku e moken zvukot....mi se slosi....padnav vo nesvest.....
6. Peter Gabriel.....nikogas ne mi se dopagjal.......no vredi da se vidi vo zivo.....voopsto ne e dosaden...naprotiv......
7. Race against hunger....various artist....megu koi i nekoi od gorenavedenite...

.....ima i dosta drugi, no ovie mi se najvpecatlivi........sekako so onie koi mi se No.1.....hahahahaha....neodollivi se.........neverojatni.....

Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 00:35
do sea sum bila samo na makedonski grupi, nishto spektakularno...

vlatche od moral znae mnogu dobro da igra

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.