|
Те Сакам |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 62> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma kakvo skrseno srce, u prvo vreme ligavenje zosto ova, zosto ona...k*rva...peder, pa posle kratko vreme po nekoe...smr, smrc, frfuljot sto go nosime megu preponi ke ogladni i ke pocne da zeva...i tolku od taguvanjeto...
|
|
tytysh
Група Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TE SAKAM TI SI MI SE SAMO TI DA SI KRAJ MENE DO MENE CEL ZIVOT ZA VEK I VEKOVI
|
|
sakaj i bidi sakan
|
|
tytysh
Група Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO JAS I TI ZAEDNO DO KRAJ NA DYSATA MOJA A BIDEJKI NEMA KRAJ NIKOGAS DA NE SE RAZDELIME
|
|
sakaj i bidi sakan
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I love you... Изменето од Eleni - 18.Ноември.2007 во 22:43 |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne si znajt koja, samo ja, a moze ni ja
|
|
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
honeyyyyyyyy
LOVE YOU YOU ARE MY EVERYTHING
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te sakam svincebarem ovde da go kazam toa vecerva
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Love you forever............ama ne znam komu
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
te sakam mnogu
najmnogu na cel svet ....... vibratorce moe milo |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot vibrator najmnogu me zadovoluva
zatoa go sakam i ne go menjam za nieden maz |
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LELEL MONA VIBRATOR KORISTISH
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Desanko moja, pokvalitetna pomada ke ti kupam za da ne me grebes, ama ako, sepak te sakam...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ninicka
mnogu si go sakam vibratorot abe kakov maz, ma ni za zena ne go menjam be, kvalitet prva klasa |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam deka ne smee nikoj da se banja so uklucen bojler, a so uklucen vibrator ? ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |