|
NINA 1 |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 107> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama kako i se pusta, a ako padne vrz nea od drvo, moze da ja povredi
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АЈ НЕ СЕ ФАЌАЈ СЕА НА ТАЖНИТЕ РАБОТИ И ДО КАЈ ЗАСТАНАВМЕ ОВАА НЕ Е ТЕМА ЗА ДИСКУСИЈА
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so e tazno ako i se pusta ? mene mi izgledase vesela sto i se pusta
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa so moze da i padne od drvo i moze da ja povredi toa e tazno i smeni temaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koja sakash druga i na bilo koj jazik ahhahaha se zezam na makedonski angliski ama smeni temaaaa
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa...
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa onaa temana za seljacine so si oral na niva taa ne e losha
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sea beram dunji i se davam oti brzo jadam
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo i zastanavme do toa nekoja devojka ja fakjash za gusha i jas minuva potoa?
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te zapoznavam so seljak sto pie pivo pred prodavnica i sto smrdi pod miski i se zemateee, da mu rabotis u niva i cistis po domaa
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh ne mozit taka a za mojta nastavni4ka koa si sakal da ti se vrti po doma ama i jas je bidim so nea strav mi je ako ja napushatm
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ke ti ja ukradam koga ke zaspies...lalala...
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMA NEMA BE NEMA JAS AKO TREBA KJE JA IMITIRAM POSHO MI JE STRAV E NEMA LALALALALALALA,,,AAALAL
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke ja ukradam od wc...
hm...me brkaat za da gledaat nekoj internet show vo zivo...aj cao.. |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMA U WC I TAMU JE ODAM SPECIJALNO AKO TREBA KO NEA KJE SE ODNESUVAM
AJ CAO AKO TE BRKAAT
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |