|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 441> |
Автор | |||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хахахх а ти се истури од смеење а сеа со збунет коа ќе пишуваме у сите темички ќе се иструрш од мака жалам блу праја
|
|||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па на мсн не ми личише таа на грда а од оваа другава црева да повратиш истуриш добро шо не се истурив
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
типичен одговор на љубоморна личност...нина толку си проста што blueprayer не знаеш да го прочиташ
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
блу праја
како оние од јамајка
|
|||
|
|||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ti pa pametnata
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
патем изи фала на комплиментите....
|
|||
|
|||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a znajsh deka blueprayer e tazna ili sina molitva drugo nema ama ovaa tolku vila tazna koa se molela
|
|||
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема проблем...зслужени си се
|
|||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нина јас колку сум паметна ти можеш само на сон да бидеш мааалце ко мене...и ова е за свадба а не за твојата глупост....па кој се жени со мене откога ме виде ајде
|
|||
|
|||
kum
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e ubava mladina imame be...
blue i strumf mi se epten eden za drug slatki ko gulapcina izie e mangup nad mangupite agapi bitolcanka i pol a nina....mnogu e mala....ama aj i za nea da pisam nesto:mala,dosadna,intelegentna ali veruvam odlicna ucenicka iako ne veruvam deka ima 10 godini ali aj...a ke se praam deka veruvam |
|||
JOIN THE FAMILY
|
|||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe se kinesh od smeenje ma eeeeeeejjjjjj sea brza pomosh vika tiiiiiiruuuuuurrrrrrrriiiiiiiiruuuuuuuriiiiii posho gleam deka ti treba pomosh da te svestat
|
|||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НЕ ШТРУМФ ТУКУ STR8UP |
|||
|
|||
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
со Р?
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 6566676869 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |