|
Најпопуларни стилисти за коса -фризери |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
sofia
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Октомври.2007 во 22:52 |
|
Кој е најпознат фризер во Скопје,на кого му дозволувате да ви го менува имиџот.
Вреди да се плати за шишање и фанирање 1500 денари Изменето од sofia - 27.Октомври.2007 во 22:53 |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од ACELERA - 18.Мај.2010 во 21:27 |
||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PANAS- FOTE I GRACIELA.
pravat cudo od kosata.. |
||
people are strange
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me interesira dali znaes kolku cini elektronskoto ispituvanje na kosata,korenot od kosata kaj nego? |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
posledniot pat koga me sisase Davor, bese so tie nozicite na parea za da ja zastitat kosata od pukanjeto na vrvovite.
i moram da kazam deka ima efekt, koj ne probal, go sovetuvam da proba pozdrav |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 12:11 |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vojo rulz( Secret ) i Igor Govorko -beverlyy hills 3 kat prv e veke poveke god na saemite za frizuri koi sto se od internacionalen karakter
ok e i Sreten no ovie dvajca definitivno |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас што имав еден фризер..немаше потреба да му преобјаснувам како и што сакам...тоа беше Деан ос Силуете...за жал таа тетка му Благица го избрка, пошто она беше лопов а он не...од тогаш одев кај Цаци од која сите се жалеа а мене феномени на глава ми правеше...од кога и она се пресели, отидов само еднаш во бјути центар во трговскиот во Црниче и во Лакме во Автокоманда...добри се ама не ми се по кејф. Морам да ви ги предложам ампулите на хеир лајн...се користи еднаш неделно, а мене од два пати ми направија чудо. невероватно се добри..и многу да не речам ептен брзо ја израснав косата со нив.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Број имам и знам каде е ама за секој случај сакав да видам дали знаеш,знаеш незгодно ми е да отидам и у лице да го прашам, а после да си излезам и не направам ништо...знам глупаво ама...... |
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој хеир лајн??? |
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас одев долго време кај Фоте во Панаш,ама еднаш ме зафркна во шишањето и еве веќе 2 год. само за фенирање идам ,а за шишање во Куманово кај Иго
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фирмата се вика нели хеир лајн а од ампулите ги користев тие за раси и заштита на коса плус за изгорена коса...за неполни 6 месеци ја израснав мојава и имам многу убаво сјајно влакно...пробај синди..
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za stilisti pa i vuk i sreten se ok
isto skolo se site ovie:)
fote sisa fenomenalno
inace
panash predlagam za po otvoreni ljuge a kolku za sovet sekoj stilista nekad stilot ne moze da go pogodi:)
ako bi imal pati za frlanje panach fote ili vuk bi go odbral mislam goran mu bese ime:)
inace berber cairski klasichen:)
|
||
|
||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas odam kaj GRACIELA uste od pocetokot koga rabotese kaj ICKO vo 'HEDON'....sega kako tandem so FOTE se stvarno profi...
a za toa skapo...ne znam...so mene se korektni za cenite-redovno odam. |
||
people are strange
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |