|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 441> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kekekkekeekek nema svadba hhhahahahahhahahahhaha uf sve mi je isto dali kje si so blue ili ne
|
|
Zeska Domakinka
Група Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej abe sto stana od svadbata? me mrzese da gi procitam site 27 strani pa eve ke ve prasam- ja napraivte svadbata da cestitam ili ne? i ako ja praevte na koj da cestitam ja i poklon kupiv... a ako ne ste praele svadba uste- eve ja se nudam za nevesta.... ama mladozenec?.....
bas me zanima so svadba ke bide toa....?
|
|
Sometimes is necessary to listen the silence... It may tell more...
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam so so klje prai blue kaj kje bidit sve toa mi e premeshano
|
|
Zeska Domakinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oh, eve sega citav malku, abe tuka epten zabuna stanala... ah ... a da ne se mesam ja... oti dvajca se karajat tret koristit....
ali ponudata uste vazit...
|
|
|
|
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve i jas se javuvam za nevesta......bre, bre, bre, sto nevesti izlegoa sega.....kaj sto gi nemase pa sega naednas site sakaat
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa jas i blue se ispotepavme za zbunet u temava dobro so ne e navistina
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sara333
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, moze i jas da ne mu se pogodam......so praime togas?!?
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
niso
|
|
Zeska Domakinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe
|
|
|
|
sara333
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama i ti si mi sumnjiva,nemoj taka da mi se smeskas pod mustak
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sara333 i so kogo kje si se mazhela a?
|
|
Zeska Domakinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde be eve ja ne biram mnogu mnogu- so dal Gospod toa... samo da me saka nemoj posle da me slusaat komsii kako se karame... od toa "sakn" sto bi rekle nekade po selava nasi mekdonski... hehhe ali ajde sega kazuvajte so ke prajme oti nemit vreme...cekam da se prijavit nekoj za mladozenec... ajde be momci kaj ste ...tuuuuu
ako nema koj togas pak... da raspisam konk*rs za mladozenec pa tamu sigurno ke ima....
|
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neam pojma koj so kogo kje se mazhit i zhenit
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |