|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 910111213 717> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zagor da te prasam nesto .... - abe kade e toj Chiko ??? sto se pravi na udren ... nemame Chiko na idividitotototoo ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema takov sega proveriv ...
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...И ДА НЕМА...ЌЕ ГО ИЗМИСЛИМЕ...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
denes napraviv strasna rezonanca ... vo edna druzina ... stalno nekoj nesto zanovetase ... se nesto ne mu cini ... edniot grizi go ... pa drugiot ... i taka ... i koga pak si ja svirese istata muzika ... i mu se ispraviv ... i mu velam ... - abe kako ne ti e sram ... bidi zadovolen ... se nesto ne ti cini ... toj taka ostana ... i taka nabrzina mu udriv uste nekolku "mentalni slakanici" ... i se smeni cela atmosfera ... arno vele eden moj kolega ... - moreee... nekoj den ke mu se otpetlam ... pa ke vidat tie .... bas me interesira sto ke mu pokazi ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stvarno e taka ... nemoze Zagor bez Chiko ... Chiko trapav .. trapav ... ama gi brkase rabotite ... pak ke uspeese ... kako dete mnogu gi citav tie romani ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA STARITE NEZNAM,AMA OVIE SEGA DOBRI SE...POLEKA VLEGUVAAT VO REZONANCA...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke pravime posle rezonanca ... imam gosti doma ... ke se javam ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve me pak so rezonancata ... eden moj prijatel ... koj e dobar mehanicar ... koga gi ucel motorite na kolite ... vaka toa si go zamislil ... klipot mu licel na maski organ ... a cilinderot na zenski ... e motor bilo: cetiri mazi i zeni vrtat vnatre vo toa motorot !!! i odma se mu bilo jasno ... e kade e tuka rezonancata ... ami cilindrite rabotaat sekoj posebno ... no cetirite se vo harmoniska povrzanost ... preku klipnjacata .... a taa pak na sto lichi .... znaat maskite .. |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MARKO GO NEMA ZAGOR DA GO ISKOMENTIRA
OVA SO CILINDRITE I CLIPNJACATA... AMA KE GO CEKAME ... |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobra vecher ..... ete malku i mehanika predavanje ... motoristika ... bas me interesira i mene sto ke kaze Zagor ... toj dava kratki ama energicni komentari .... prav ... Zagor-te-nejjjj .... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve drugi primeri sega ke navedam ... Covekot i Velosipedot se ista priroda ... so velosipedot sto si pobrz ... postabilen si ... koga ke zastanes ... PADJAS !!! Isto i covekot e ... kolku e pobrz ... tolku e postabilen ... ako zastane ... PADJA !!! kaj mazite i drugi raboti padjaat .... ama toa vo druga prilika .... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gliserot i Covekot se ista priroda .... Gliserot koga e vo voda ... vodata za nego e otpor ... treba da ja sovladuva ... no koga ke fati brzina ... se kreva nad vodata prednicata .... i prosto lebdi napred ... Istiot gliser ... ako se izvadi na suvo ... kolku saka neka vrti motorot .... perkite ke vrtat vo prazno .... vodata koja mu bese otpor ja nema ... ama bez nea - NISTO !!! Taka e i so covekot ... ako go stavite da kopa tunel ... ima da zapni .... i ke iskopa ... ako nema otpor ... ke legne na kaucot ... i za nisto ne go biduva ... moze da bide samo MAZ !!! arno e sto mazite ne matime jajca ... i za toa ne ne biva ... se gleda ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Recept za dobra nok ... sekoja vecher vo 23:00 casot si pravam specijalen test ... si proveruvam dali sum kako nov ? ako nesto mi brchi vo glavata ... si postavuvam prasanje ... - dali ova ke bide vazno po 100 godini ??? sami si odgovaram : - NEMA .... !!! E pa sto mu %#(*#( .... i go brisam mozokot .... !!! Posle toa legnuvam so racete gore ... i taka spijam ... Im posakuvam dobra nok ... na clenovite na idividitiitoto ... ubavi sonovi ... utre e nov den .... da bideme kako novi !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |