|
А што е интима во домот? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Јуни.2007 во 22:53 |
kako bi objasnile VIE...........
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 17:25 |
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
intima e koga vnimavas na sekogo da mu dozvolis mir vo domot i vo zivotot patem da ne unistuvas nicij zivot....
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интима во домот е она што ЈАС ГО НЕМАМ
а тоа е - моја соба, изолација од моите и нивните гости комшии и што се не, место каде ке можам ако ми се плаче да плачам, ако ми се чита да читам и ако ми дојде некој на гости да не мора најпрво да помине на детален распит кај мајка ми и место кајшто ке го скријам дневникот а мајка ми да не го најде никогаш, иако нема шанси во состојба е да ја сврти куката уздуж и попреку за да најде нешто ‘скриено‘ |
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a dali se trudis da go storis toa?
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислиш за дневник? тоа онака илустративно, немам дневник, ама имам други скришни работи кој никако да ги скријам стално ми ги наоѓаат, некогаш ми ги јадат-ако се чоколатца, или ми ги земаат-ако се пари
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од beleg - 26.Септември.2007 во 19:35 |
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da si go drkam bez nikoj da smeta....
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
потребно е катче каде што никој нема да ти смета, во како што вели LouWeed, интимните работи
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ogled sto sum sama vo tekot na celiot den, imam i za intima i za uz intima
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kicaan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
intma vo domot za mene e da imas potpolna sloboda vo dejstvuvanjata ,pri toa da ne mu nastetis na drugiot
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Intima e povlekuvanje od sekojdnevieto.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e eden od najvazniot del od zivotot ... da se ima svoja intima doma ... ne vloziv mnogu trud za ova ... ama mojot stav za ova e kristalno jasno ... koga ke vlezam doma ... sakam da sum 1000000 % otpusten ... na nikogo da ne mu smetam ... nitu nekoi zavrzlami da pravam ... a i ne sakam da mi pravat ... inaku vnimanieto kon drugite go pravam so 1000 % zadovoslstvo ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
krin
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a navistina sto bese toa?
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |