![]() |
|
Колку долго терате секс партија????? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 23> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ВИДИ ЧОВЕЧЕ ....ПРАВ ПРОФЕСИОНАЛЕЦ...ПА ПАА ....!!! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Nesto ne ti e jasno Zagor??? Kazi mi deka ne sum vo pravo. Sekogas e taka se zavisi od zelbata na zenata neli???/
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...НЕ Е ТОЧНО...!НЕ Е САМО ЖЕНАТА ВО ИГРА...!...НА КРАЈ КРАЕВА ...СЕКСОТ МОЖЕ ДА ТРАЕ ДОДЕКА САКА МАЖОТ...МАКАР И СО СИЛА!...НЕ ВЕРУВАШ...?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
BEKI ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
|
seks partija ova kako karti da igras .
![]() zavisi sto imas u rukav. odnosno vo gajci. ![]() |
||
![]() |
||
pg_tp ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
|
![]()
IMAS PRAVO MAZOT E TOJ KOJ GI DRZI RABOTITE VO "RACE"
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
tipicno maski komentari
![]() |
||
![]() |
||
|
...НЕМОЈ ДА МЕ НЕРВИРАШ...!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
titoski ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Postojat nekio "old school trikovi" za odlozuvanje? Ustvari mora da postojat, nego da ne znae nekoj da mi kaze. Ja cepam od 5 do 10 min. Sakam malo jace, normalno. :)
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
zmejko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
|
prvata, vtorata ili tretata partija |
||
OK, let's START NOW
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Od zenata zavisi kolku ke ti DRZI silata, ako ne ti se slucilo znaci ne si nasol dostoen protivnik
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ako ja sakam svrsuvam kako zajak, a ako ne odak sum fraer so saati
|
||
![]() |
||
titoski ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Prvata, normalno
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |