![]() |
|
Колку ви е важно жената да доживее оргаза |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 23> |
Автор | ||
pg_tp ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 30.Октомври.2007 во 11:40 |
|
Ja mislam deka toa e i toa kako BITNO. Site vikaat orgazmot za zenata e MIT. ![]() Изменето од Biba_G - 11.Јануари.2009 во 21:05 |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
ete sto misli zeznata!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
a, inace sto misli lou weed?!?!?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
aj legni, za da ti kazam sto mislam
![]() |
||
![]() |
||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
a, kade toa da legnam.....maleeee
![]() |
||
![]() |
||
|
ma ne e bitno, moze i stoecki, i toa ke vrsi rabota za kratko objasnuvanje
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ajde, jas cekam ......
![]() pocni so objasnuvanjeto.......
![]() |
||
![]() |
||
macedonian1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
|
luge neznam dali ke se soglasite sepak orgazmot kaj zenata ne e najvazen i nesto sto mora da se postigne vo sekoja ljubovna scena
mnogu povazno i ponezaboravno e nacinot na koj se odviva dejstvoto,ljubovta , toplinata i bliskosta koja ja custvuvaat 2 partneri. |
||
![]() |
||
|
slusna? ![]() |
||
![]() |
||
|
a i ja bi rekol PRASANJETO E DALI SEKOJA ZENA I DOBIVA ORGAZAM PRI SEKOJ PAT ovoa de....sex |
||
![]() |
||
|
moze repete, ama ovoj pat poglasno
![]() |
||
![]() |
||
|
staj si pamuk, da ne ti pukne usto
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pa i ne znam kolku na zenite im e potreben orgazmot...koga ja gledam kako se vitka kako zmija i se trese kako struja da ja udrilo...zal mi paga duri...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |