![]() |
|
Стриктно женска тема |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gi ostavam gakite doma
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Sekogas e taka, duri i onie devojki koi sekoj dnevno se grizat za izgledot i do maksimum obrnuvaat vnimanie na higienata koga znae deka ima nesto dogovoreno sekogas e SPECIAL
![]() |
|
![]() |
|
rus mkd ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Super ti e garant... i mene bi mi bilo super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|
![]() |
|
Esperansa ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 49 |
kolku i da vikaat site deka se prirodni pak ima nesto sto pravat za da izgledaat poprivlecni... toa samo od sebe si ide..a jas obavezno specijalni gakicki, parfemce, sminka, obleka ne mnogu seksi ama malku provokativna...a iskreno kazano na kraj zavrsuvam so nekoj tip za koj so ne sum se spremala (neocekuvano) i sum si pominala prekrasno. Mnogu pati ke se spremas spremas i na kraj nisto...!
|
|
Life is a big f**k!
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Pa voobicaenoto za sekoj sostanok, no sepak so obrnuvanje na posebno vnimanie na detalite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Мора малце „специјалности„ да се практикуваат, се е дел од ритуалот, дури и птиците пред парење ги менуваат своите пердуви па не ние жените.
Уживам да се пицкам, ми ја појачува желбата за интимност и прави да се чувствувам попривлечно. ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Исто. |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Obleka ![]() Shto e mozno pomalku obleka ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
нема план, нема организациjа.
нека ме засака такава каква и сум... и нека чувствата да се во движение. Изменето од pagane - 20.Јули.2009 во 23:23 |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Za specijalna prilika.....sledi malku pospecijalen tretman,sigurno nema da se pojavime na takva sredba neistushirani posle naporen raboten den ili pak bez shminka za da se pokazeme vo prirodno svetlo,sepak se raboti za pointimna sredba.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
за него...посебно би...
![]() |
|
![]() |
|
Ane09 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Нормално дека внимавам на изгледот. Мора да се чувствувам свежо, чисто, миризливо, мазно, за да се чувствувам секси и заводливо.
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Specijalniot tretman e sekogas samo i isklucivo zaradi mene samata ... sekogas dosledna na samata sebe bez da baram posebna pricina za takvoto nesto ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
moze li mazi da ucestvuvaat vo ovaa striktno zenska tema?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |