|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 89101112 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова со свадбата е одличен пример ... за поимот РЕЗОНАНЦА ... замислете идеален оркестар ... идеални сватови ... идеални сваќи ... и во орото фатен мр. Бин ... без него ... една резонанца т.е хармонија ... со него ... друга резонанца т.е. дисхармонија ... може да се каже хаос ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу животот ни зависи од тоа кој е во нашето животно оро фатен ... еден да ствара беља околу нас ... за чудо ... него ќе си го почитуваме ... - оти е лев ... а другите ако се побунат ... ќе си го добијат ... Ова што го пишувам за мр. Бин ... тоа е за да се насмееме ... денес малку ќе пишувам за оние кои се мисли ... - таков е тој .... - ништо не му можеме ... - подобро со него да сум добар ... ако треба слуга ќе му бидам ... отколку да ме има на заб ... како со тие ??? Има принцип - Секоја змија си има свој мунгос !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve rezonanca na babarite .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nevestata e masko ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecher ....
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arno mi veli Zagor ... nikako da mi pomine ova vibriranjevo ... ovaa tema nema kraj ... na ova malo planetiche ... samo 6.600.000.000 ludje ... vibriraat na svoj nacin ... zelbi razni ... sonovi razni .... nekoj gi tumaci tie sonovi ... ripame na malovo planetiche ... vibrirame ... mozocite ni vibriraat ... stvarame rezonanca ... i od seta taa muzika koja e pred nas ... samo edna ke bide "realna" ... i taa ke se fiksira vo toa sega ... i ke zamine vo istorijata ... i nekoj tamo ke ja prekrojuva ... ako e pojak ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra vecer na site.Cekame novi vesti sto ke se sluci so rezonancata ovaa vecer.Pozdrav. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЌЕ ПУКНЕ МРАЗОТ...ЕТЕ.ШТО!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i porano ja imam pisuvano ovaa prikazna ... vistinska prikazna ... Vleguva mazot doma ... i gleda na ogledaloto prasina ... i sega pred nego ima poveke moznosti ... 1. da i se razvika na zenata ... taa odma da cisti ... a toj da lezi na kaucot ... i toa se vikalo MAZ ! 2. da zemi truleks krpa ... i da zabrisi ... da gi stavi papucite ... i da stane PAPUCAR !!! 3. so prstot da napise TE SAKAM ... i nisto da ne komentira ... 4. da si rece ... sto mi e gajle za prasinava ... 5. da ne ja vidi prasinata .... 6. . . . . . premnogu paralelni svetovi se pred nego .... ama eden od ovie toj ke go IZBERE ... zatoa sto site ludje imame pravo na izbor ... i nisto da ne odberime ... pak sme odbrale da ne odberime ... i toa ke stani REALNOST ... Sto bi odbrale mazive na forumov ???? Ima edna tema ... zosto ste na forum ... i anketa ... se iznasmeav ... duri i glasav ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...АКО!НОСИ ЖЕНСКИ ГАЌИ....!КОЈ ГЛЕДА НА ДРУГО!СЕ Е РЕЛАТИВНО... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe Zagor kaj si ti coece ... temava zaradi tebe ke mi propadne ... nikade te nema ... samo zabusavas ... sto bi odbral od seto ova ? eve Josefina ceka da vidi sto ke se sluci ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra vecher Josefina ... ti posakuvam prijatna vehcer ... na temata rezonanca ... eve so Zagor pocnavme da pisuvame deka zenata so babarite e maska .. ama nosi zenski ga*****i ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |