![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 441> |
Автор | ||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Blue jas tebe odma kje ti go podaram poklonot tvoj ama odma zatoa so mi go dade yeeeeeessssssss
|
||
![]() |
||
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
hahah Nina sto se raduvas. Mislis za tebe ja otkaci? hahhaha Ti garantiram deka ne e taka
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
нина не ме откачи за тебе...ама верувај брзо ке ми го вратиш
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
Agapi sve kje vidime i shteta so ne e online ama aj kje dojde nekad
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
па не може со девојка му е...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
ama nemozis ti da go vrakas oti kolku so znam jas ne si go ni zela. pa znaci nemozis da vrakas nesto sto ne e tvoe
|
||
![]() |
||
|
Znam Agapi ama bitno mi beshe da ne go zima blue za drugoto ime vreme
|
||
![]() |
||
|
важно збунет ке го земам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() агапи срцке мани ја |
||
|
||
![]() |
||
|
Agapi aj ne me meshaj pls
Blue mor jas kje ja zimam koj se smee toj se saka zna4i blue se saka samata a jas go zimam zbunet i to4kaaaaaaaa........
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...АКО ВЕ ГРАБНАМ СО ОВА СЕКИРАВА..
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
taka e . Aj jas odam da se spremam sea a ti blueprayer cuvaj go mojot oti od ova nina ne znajme so da ocekuvame. Pa ke se vratam jas taman i zetoto ke doj ke naprajme svadba
|
||
![]() |
||
|
ај и ја имам нешо работа загор ке се вратам за некој пола саат
|
||
|
||
![]() |
||
|
Nema nema taka Agapi i jas je odam tamu
A ti blue nema da go zemish zbunet zatoa so si crvena do petici |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |