|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 441> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da,da Agapi i po tvojot
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелеее нина знаејќи го лу нема никад да те погледне...освен ако сака да с еиспразни... загооор каде си доаѓај по мене ајде
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blue ama i4 ne si seriozna ti rekov ne sakam so Lou tuku...... znajsh so koj
|
|
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahah. Ajde jas mislam da pocneme so svadbata iako falat zetovite. Ili barem nie vencanici da si odberime, So vikas blueprayer ?
A nina mozime da ja stavime da frla bonbonjiinja i pcenka i paricki i sto li se frla tamu hahha
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...КУМЕ...ВЕНЧАВАЈ АЈДЕ...НЕ НИ ТРЕБА ДОКУМЕНТИ...ПОСЛЕ ТРЕБА НА СУД ДА СЕ ОДИ ...ВАКА ПОЛЕСНО...!АЈДЕ БАКНЕЖ..ОПАА...!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
агапи во темата ВЕНЧАНИЦИ го има мојот фустан...ама ќе сменам 3 зашто тројца земам па ако некој не сака од нив одма со насилство...нема мило епа силом
еве загор си прифати знае дека душичка сум |
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bkue ni si ozbilna ama i4 a ako si ti dushi4ka jas sum pogolema dushi4ka od tebe
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....НЕМА ВРЕМЕ ЗА ВЕНЧАНИЦИ...КАКВИ СТЕ ТАКВИ...АЈДЕ ДО МЕНЕ ...ТАКА ..ОСМЕХ МОЛАМ...ПАЗИ НА ТАНГАТА ...БОГАТИ...МАЛА ТИ Е ТУУУ...!!!!
|
|
|
|
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa togas ajde da pocneme. Ali zetot moj go nema da ne me ostaj pred oltar ?
Изменето од Agapi - 29.Октомври.2007 во 23:26 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДЕЧКИ ДА ВЕ ИЗВЕСТАМ ДЕКА СТРЕЈТ АП МЕ ОТКАЧИ ПОШТО ИМАЛ НЕКОИ ЦУРИ И НЕ САКА ДА СЕ ВЕНЧАМЕ....ТАКА Д АНИНА ЗЕМИ СИ ГО НЕГО АКО САКАШ
|
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ahde lugje da po4neme ne mi pre4i samo mi pre4i ako zbunet go meshate
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ТУКА СУМ ,НЕМАЈ ГАЈЛЕ...
|
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |