![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 441> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kume samo da ti kazham ne e btina vozrasta zhalam
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
агапи ако сакаш може 2 невести да бидеме плус збунет стрејт ап и загор ама еден од нив не го давам за жива глава
![]() ![]() ![]() нина не беснеј збунет иде со мене и агапи ти спиј таму |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....СЕГА ,КОГА ЌЕ НИ ДОЈДЕ ZBUNET ВО III СМЕНА...ИМА ДА НЕ ПОТЕПА СИТЕ....ЌЕ НИ НАЈДЕ И СВАДБА И ХОЛИВУД...ТАКААА?
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
blue maaaaaaaa so mene idit zbunet nema so tebe kje mu kazham na zbunet kakva si i kje nema 3 4isti da te zeme
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ма нееее.збунет мене ме сака
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
abe ne ti gi zemam niv cuvaj gi od nina. Jas dr ke baram |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
bitna e nina
nema da ti dadat vo policija licna karta bez da napolnis 18 godini...tanananana |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
blue tebe kje te potepa zbunet mene me sakaaaa |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
bez 18 ne vencaat...tananananan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
да затоа еве го до меен седи и ти се смее...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Blue ma do mene e samo se krie se srami da ne go vidat
|
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
jas mislam nina da se otkazis. Nema sansi da stignes do zbunet. :) gotovo dogovorivme vencavka toj so blueprayer
|
|
![]() |
|
знаеме дека си озбилна нина не се секирај
![]() ![]() ![]() ![]() агапи ти лу да си го земеш нема да зажалиш верувај |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |