IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку долго терате секс партија?????
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку долго терате секс партија?????

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 23>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 21:22
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Zavisi kolku jas sakam da traeголема%20насмевка
Ako sakam da trae pokratko davam se od sebe i kraj za 5 min. a ako imam zelba za doolllllggggooooo veslanjeголема%20насмевка togas vo sekoj kriticen moment ja spustam topkataнамигнување

...ВИДИ ЧОВЕЧЕ ....ПРАВ ПРОФЕСИОНАЛЕЦ...ПА ПАА ....!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2007 во 18:59
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Zavisi kolku jas sakam da traeголема%20насмевка
Ako sakam da trae pokratko davam se od sebe i kraj za 5 min. a ako imam zelba za doolllllggggooooo veslanjeголема%20насмевка togas vo sekoj kriticen moment ja spustam topkataнамигнување

...ВИДИ ЧОВЕЧЕ ....ПРАВ ПРОФЕСИОНАЛЕЦ...ПА ПАА ....!!!

Nesto ne ti e jasno Zagor??? Kazi mi deka ne sum vo pravo. Sekogas e taka se zavisi od zelbata na zenata neli???/голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2007 во 19:17
...НЕ Е ТОЧНО...!НЕ Е САМО ЖЕНАТА ВО ИГРА...!...НА КРАЈ КРАЕВА ...СЕКСОТ МОЖЕ ДА ТРАЕ ДОДЕКА САКА МАЖОТ...МАКАР И СО СИЛА!...НЕ ВЕРУВАШ...?голема%20насмевка
Кон врв
BEKI Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 28.Октомври.2007
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BEKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2007 во 20:17
seks partija ova kako karti da igras .намигнување
zavisi sto imas u rukav.
odnosno vo gajci.среќа
Кон врв
pg_tp Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pg_tp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 11:18
голема%20насмевка

...НЕ Е ТОЧНО...!НЕ Е САМО ЖЕНАТА ВО ИГРА...!...НА КРАЈ КРАЕВА ...СЕКСОТ МОЖЕ ДА ТРАЕ ДОДЕКА САКА МАЖОТ...МАКАР И СО СИЛА!...НЕ ВЕРУВАШ...?голема%20насмевка

IMAS PRAVO MAZOT E TOJ KOJ GI DRZI RABOTITE VO "RACE"

Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 12:16
tipicno maski komentariголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 18:31
Originally posted by zeznata zeznata напиша:

tipicno maski komentariголема%20насмевка

...НЕМОЈ ДА МЕ НЕРВИРАШ...!!!лутина
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 19:01
Originally posted by BEKI BEKI напиша:

seks partija ova kako karti da igras .намигнување
zavisi sto imas u rukav.
odnosno vo gajci.среќа
браво бе беки.....газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
titoski Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Октомври.2007
Локација: Afghanistan
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај titoski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 22:29
Postojat nekio "old school trikovi" za odlozuvanje? Ustvari mora da postojat, nego da ne znae nekoj da mi kaze. Ja cepam od 5 do 10 min. Sakam malo jace, normalno. :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 23:26
Originally posted by titoski titoski напиша:

Postojat nekio "old school trikovi" za odlozuvanje? Ustvari mora da postojat, nego da ne znae nekoj da mi kaze. Ja cepam od 5 do 10 min. Sakam malo jace, normalno. :)

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење,,,,,
газење%20од%20смеење
Кон врв
zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2007 во 09:42

prvata, vtorata ili tretata partija голема%20насмевка

OK, let's START NOW
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2007 во 09:56

Od zenata zavisi kolku ke ti DRZI silata, ako ne ti se slucilo znaci ne si nasol dostoen protivnik голема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2007 во 15:04
Ako ja sakam svrsuvam kako zajak, a ako ne odak sum fraer so saati
Кон врв
titoski Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Октомври.2007
Локација: Afghanistan
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај titoski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2007 во 20:02
Originally posted by zmejko zmejko напиша:

prvata, vtorata ili tretata partija голема%20насмевка

Prvata, normalno среќа Rabotava e da ne se zamaras po 3-4 pati za da zavrsis rabota. Clear? среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.