IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Омилени бендови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Омилени бендови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 15>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 13:29
..............................Yeti, Sabers, MGR, OM, Tarantula Hawk, Russians Circles, Giant Sons, The Clash, Machine head, Motorhead, Venom, Necrophagist, Lacuna Coil, Vlado Janevski, Tose Proeski, Kaliopi, Zeljko Bebek, Indeksi, Phantomsmasher, VS, NKOTB, Andromeda, Robert MIles, Chicane, Tiesto, Black Flag, Antiwar-terror,Amon, Tobin,...........................................................................

jako nabrojuvanje
imali nekoja smisla ili e nekoj kviz-- lupni ime na se sto ispusta zvukголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
rus mkd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Max Arena Admin

Регистриран: 13.Март.2007
Локација: Russian Federation
Поени: 232
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rus mkd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2007 во 17:13
Metallica, Pink Floyd, Ac-DC !!!! :D
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2007 во 23:37
Originally posted by anakin anakin напиша:

..............................Yeti, Sabers, MGR, OM, Tarantula Hawk, Russians Circles, Giant Sons, The Clash, Machine head, Motorhead, Venom, Necrophagist, Lacuna Coil, Vlado Janevski, Tose Proeski, Kaliopi, Zeljko Bebek, Indeksi, Phantomsmasher, VS, NKOTB, Andromeda, Robert MIles, Chicane, Tiesto, Black Flag, Antiwar-terror,Amon, Tobin,...........................................................................

jako nabrojuvanje
imali nekoja smisla ili e nekoj kviz-- lupni ime na se sto ispusta zvukголема%20насмевка

Jas sakav da strajkuam na ovoj komentar ama so ovoj decko nema bas nekoja kvalitetna debata pa zatoa i ne go napraiv toa . Ama toa so mene mi padna u vidno pole bese NKOTB skratenica od New Kids On the Block . E sea coek malku ako se razbira ama stvarno samo malku ako se razbira od muzika ne moze da postuva ovakov komentar istotaka i avtorot na ova . Sakav da kazam deka se slozuvam so Anakin .
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
JASNA27 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Ноември.2006
Поени: 176
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASNA27 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 00:18
roxy music
Кон врв
barmomk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2007
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај barmomk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2007 во 23:49
THE DOORS
LED ZEPPELIN
PINK FLOYD
METALLICA
APOCALYPTICA
DEEP PURPLE

mislam deka se dosta...:)

Изменето од barmomk - 31.Октомври.2007 во 23:50
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 17:25
PRVO NAJDOBRI SE U2голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Potoa pink floyd,system of a down,linkin park...
Ama najmnogu gi slusam u2
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 03:22
kako be covece ne mi e jasno mojs da gi stavis vo omileni bendoj pink floyd za odma posle niv da gi pisis linkin park.ne mi se vervit
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 19:40
system of a down,muse,deep purple,pink floyd,led zeppelin,dream theater(fala celeeeeплазење)mizar,arhangel...
respect my authoritaaa
Кон врв
knigh†mare Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Ноември.2007
Локација: Netherlands
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај knigh†mare Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 19:54
Навистина ги имам многу,ако почнам да набројувам(барем оние кој навистина вредат да се спомнат),ќе се заборавам,така да ќе кажам само еден бенд кој особено ми лежи на срце.
Дами и госпоѓа,гордо ви ја претставувам Девицата Од Англија....
Iroooooooooooooon Maiden!!!

Иконо моја,за душа рај ми беше само ти,но небото те скри...Ооо,колку боли,но казна моја,ти си мило мое,казна си моја ти!
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 21:03
HIM HIM HIM HIM HIM
God bless u
Кон врв
nate77 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2007
Локација: Croatia
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nate77 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 21:22
Massive Attack, The Rolling Stones, U2, Bijelo Dugme i Leb i sol

Изменето од nate77 - 11.Декември.2007 во 21:23
sakam skopsko
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 20:22
Van Gogh- Srbija
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
Fox Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Декември.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fox Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 20:30
EEEEEeeejjjjj ne me zaebavaj lep i sol se ZAKON
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 20:32
Originally posted by Fox Fox напиша:

EEEEEeeejjjjj ne me zaebavaj lep i sol se ZAKON

Не реков ништо против нив, екстра се....
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.