|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика | страница <1 34567 441> |
Автор | |||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ama mene koga ke mi porasneee, ke te vidam tebe koga ke ti svisne ko mrsul
|
|||||
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
абре синко... да ти казам една работа... пред некој ден идам, пијан дома... ти беше сам, ама во англија бевме...и ти ми викаш : Who is it???
И јас ти викам : Its your motherf**ker!!!
LOL
Зато на татка не му прај филмој купени веке...
|
|||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Komu kolku e dadeno i ako ima visak ke razdava... A sto se tice okolu tatkovstvoto, ne bidi tolku siguren vo mojot identitet, ti go davam ona sto sakam da go vidis.... Изменето од zbunet - 29.Октомври.2007 во 16:51 |
|||||
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ОООО Хулио Игнасио и Брат му Касандра..
кој е твојот таен идентитет??? Дали јас те правев или тоа беше мојот брат Хозе Карерас Фиколико... оооо хулио копиле на нокта ЛОЛ
|
|||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne mi e jasno koj k*rac ti e, kakov problem i da imas, ne e mal |
|||||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Bravos za temava
|
|||||
naum 1518118
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Па ти ме тераш да лупам компири и се изнервирав зш сите таму се забавувате а јас работам.... извини председниче....шмрц.шмрц
|
|||||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
А ме интересира у темава кој ќе ги венчаат први а?
|
|||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Se ponasas prema mene kako k*rva sto te izneverila, siguren sum deka so nisto ne go zasluziv toa |
|||||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ahahahahahahahhaahah kolku e smeshno
|
|||||
naum 1518118
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Шефе сигурно морат да имат нешо.... или па имаме башка смисол за хумор
|
|||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Pa neli se sakavme...kade otide seto toa ? |
|||||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Шо е поената у темава?
|
|||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Pojma neam
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 34567 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |