|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика | страница <1 23456 441> |
Автор | ||
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе хогар страшниот да ја калемит ннати дури загор го којт бб...
за вас двајца
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljupi tamu kompiri i kuti...uste ne sme ti prostile...
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а кој прави свадба??? збунет???
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne ma ja, mal sum uste...ja pod masa ke se pikam i ke gi skokotkam svakite
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пази да не те клоцне некоја....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај ме најде за компири... ама ајде ипак си песедник... само немој да ме забораваш////
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
muzicari trebit?????
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ti si be slikar...Lou bese muzicar...ili bese obratno ?
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na tebe najvise trza Fille, a ona kaj e ? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahhahhah
malku si zbunet zbuneti nebidi tolku zbunet zbunet voopsto ne ti tekna deka eden covek moze bide i se i sesto i slikar i kuvar i muzicar i pisatel i kompozitor zaboravas deka ne zboruvas so ametikanec????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
naum 1518118
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе за мене трзет сите жени на форумов(колку и да е нескромна изјавава) , штета шо неможам истово да го речам и за тебе председниче... додуша имаше 1-2 обожавателки ама некако успеа да ги изгубиш!!!
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ja sum mal, be more...baska i mal mi e...ama koga ke porasnaaam...ke viite togas...
|
||
naum 1518118
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па да мал си..... во многу полиња....
|
||
naum 1518118
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Толку од скопското педерическо пријателство....
Поздрав Гејман.....
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |