|
Судбина или случајност? |
Внеси реплика | страница <1 56789 30> |
Автор | |
renesansa
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvam vo sudbina..
Izmenite sto mozeme da gi napravime se samo nijansi
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Судбина.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се молам да е грешка...да не е ни судбина ни случајност....зар би можело да имам олку лоша судбина????????????
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sudbina
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...АКО САМИОТ СЕБЕСИ СЕ СПОЗНАВАШ ДОВОЛНО ДОБРО,ТОГАШ ЌЕ СИ ЗНАЕШ МНОГУ РАБОТИ ОДНАПРЕД...ТОЛКУ МНОГУ ШТО И САМИОТ НЕ ЌЕ МОЖЕШ ДА СИ ПОВЕРУВАШ...!ЗАТОА ,ОВА СЛУЧАЈНОСТ,ЗА МЕНЕ МОЖЕБИ ДОНЕКАДЕ ДА ИМА ЛОГИКА..А ЗА СУДБИНАТА(ПАК ЗАВИСИ НА ШТО МИСЛИМЕ)ВО ГОЛЕМ ПРОЦЕНТ САМИТЕ СИ ЈА КРОИМЕ...!НЕВЕРОЈАТНО НО ПОТВРДЕНО...!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa se samo konci sto gi vlece samobendisaniot gospod sto nikoj nisto ne moze da mu dokaze zosto poseduva vecna tvrdoglavost koja e bezgranicna, a slucajnostite se rezultat na negovoto zadremuvanje pri igranje so nas...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijatno popladneeee ..... nisto ne e slucajno ... nitu e sudbinata napisana ... sami si ja pisuvame ... ili nekoj vo "nase ime" ... toa ni go pravi ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo posledno vreme mi se slucija nekoi prekrasni kontakti,
intelektualni poklopuvanja, tolku nesekojdnevni emocii sto sigurno ne se slucajnost. jas cvrsto veruvam deka se se slucuva so pricina... i znaete sto? SREKNA SUM!!! |
|
people are strange
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti posakuvam se najdobro vo pricinata na slucajno nastanati nastani koji covek nemozel da upravuva- no moze da gi kontolira i podobruva posledicite na site ovie nastani koi kje predizvikat drugi nastani e toa e sudbina- namerno i slucajno nastanuvanje na nastanite koi go pravat eden zivot Изменето од anakin - 29.Октомври.2007 во 19:19 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemoj taka be Zbunet, sekogas go napagame Gospod koga nesto ke ni se sluci, a zaboravame da mu zablagodarime koga ni se slucuvaat ubavi raboti.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од maria_magdalena - 29.Октомври.2007 во 19:24 |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto dusicke, sto se slucilo, mozam li da ti pomognam nekako? Odi na mojot forum kaj Medicina-Kako da se nadminat bolkata i tagata
|
|
|
|
мало дете
Сениор Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Судбина,а многу малку чиста случајност
|
|
Мало дете
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |