|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 7980818283 217> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Extra sum na testot brzo ne mi treba odgovor
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nina aj ne gjavi tuka i odi pisuvaj si na nekoja tralalajka tema aj da ne se karame... vazi? ... i ne mi odgovaraj prosto nepisuvaj tuka koga nema sto
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Steven Spielberg - rezisjot Se gleda deka e genie za rezisjor ... posledno go gledav prviot del od filmot LUDJE VO CRNO !!! kakvi sceni ... kameri ... se e kako sto treba ... a vo pocetokot leta eden skakulec ... doadja od univerzumot ... mafta li mafta ... i na kraj skakulecot se zalepi na edna sofersajbna ... kakov pocetok ... inace za najdobri letaci se smetaat skakulcite ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Barry Sonnenfeld e reziser na MiB |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од pagane - 29.Октомври.2007 во 13:41 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vladimir Talevski - gradonacalnik na Bitola .... napravi dosta za gradot .... posledno sto bese interesno ... e deka Sovetnicite na Opstina Bitola ... prema nego ... malku knigi imaat citano ... i deka nemoze da muabetat ... na primer za Sofokle ... sega im preporaca da ja procitaat Crvenkapa ... i posle ke sednat da debatiraat ... na temata: - Koj bese motivot, sto lovecot ja spasi Crvenkapa ? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da toa e LAJTMOTIV
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JACQUES PREVERT Narandza na stolu tvoja haljina na podu a ti u mojoj postelji Blagi poklon trenutka svezina noci toplota moga zivota definitivno najednostavniot , najromanticniot , najdobriot poet na svetot. |
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"bio sam na trgu cveca da kupim cvece za tebe ljubov moja...." me vosh*tuva... |
|
people are strange
|
|
Trina
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hiljade i hiljade godina
Nece biti dovoljno
Da iskazu
Onaj tren vechosti
Kad si me poljubila
Kad sam te poljubio
Onoga svetlog jutra
U parku Monsuri u Parizu
Na zamlji
Koja se u zvezde u racuna.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hello...temata ne e Prevert...vo red e..ama dosta..
butel se kaza |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEZNAENIOT JUNAK (COVEK)
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:29 |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Amdi Bajram ... ponovo na politickata scena ... pak e pretsedatel na romite ... poznat po svoite 102 % ... za cudo e sto bese vo pravo ... ama mnogu mu se smeea ... kec za niv po matematika ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 7980818283 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |