IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку долго терате секс партија?????
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку долго терате секс партија?????

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 23>
Автор
Порака
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 16:07
zavisi...ako go budalam mnogu mnoze da bide pokratko...ama odime i do cas i povekeцрвенеењецрвенеењецрвенеење
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 16:53
Saat vreme ja molam da mi dae i onie drugite 5 min = 65 min

аплауз 
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 17:08
eden tochno da kaze,...bez molenjeto,..голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 18:35
НЕ ГЛЕДАМ НА СААТ!МЕРАМ ВО ДРУГИ ЕДИНИЦИ !АААА.НЕ ГИ БАРАЈТЕ ВО SI-СИСТЕМОТ,ТАМУ ГИ НЕМА!голема%20насмевкаголемо%20гушкање

Изменето од zagor - 10.Октомври.2007 во 18:35
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2007 во 21:32
i jas ne gledam na sat голема%20насмевка
Кон врв
Esperansa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Мај.2007
Локација: Italy
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Esperansa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2007 во 18:04
more nekni 3 saati... i posle si produzivme... i ne prekinaa pa vecerta pak si prodolzivme... i taka....намигнување
Life is a big f**k!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2007 во 19:56
A ja moram da gleam na saat, inaku ke zakasnam na rabota
Кон врв
marssal Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marssal Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 01:02
Mojot najveke trae jas koga e*am me pamtat cel zivotзадоволство
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 01:21
Originally posted by marssal marssal напиша:

Mojot najveke trae jas koga e*am me pamtat cel zivotзадоволство

...ЗАТОА ГЛЕДАМ ДЕНЕС САБОТА/ НЕДЕЛА...РЕД ЧЕКААТ...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
nirvana Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2007
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nirvana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 01:36
Ne mi e jasno vie se seksate ili drzhite shtoperica!!!! Prashanjevo e kontraverzno ne veruvam na nekogo deka mu doshlo vo takov moment da meri vreme, shteta shto ne prashate i so kolku km/h furate... хи,%20хи...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 01:40
Pa sigurno ne pagame u nesvest da ne znaeme kolku e saat, ja mozam cela tablica mnozenje da ja izrecitiram, site utresni obvrski mi minuvaat niz glava i ne mi smeta oti uklucuvam automatski pilot
Кон врв
nirvana Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2007
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nirvana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 11:15
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

5 min

i za pet min. ti uspeva da seksash da gledash na chasovnik i da ja recitirash tablicata za mnozhenje... bravo намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 11:25
si zborela dur jades ? ...e pa isto ti e...
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 19:46
Zavisi kolku jas sakam da traeголема%20насмевка
Ako sakam da trae pokratko davam se od sebe i kraj za 5 min. a ako imam zelba za doolllllggggooooo veslanjeголема%20насмевка togas vo sekoj kriticen moment ja spustam topkataнамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,265 секунди.