![]() |
|
Убив птица! |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сепак е одземен живот. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Јас да убијам некое животно жива ќе се изедам од мака...еве и на пчели и на оси сум ХРОНИЧНО АЛЕРГИЧНА и пак викам некого да ја избрка или да ја утепа...јас нема шанси. Мене ми се случи со трска да фатам рипче во Будва и ми се расипа одморот до некој степен.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
da ne beshe smesno, ke bese tazno
![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
ја па се возам еднаш со моите у кола...онака навечер се враќаме нешто од велес и по автопат...татко ми онака вози брзо (како и по обичај) и туку едно време преминува куче и застана среде патот...татко ми кочи...и за среќа не го згази кучето...ама како сум си ја пукнал главата од предното седиште...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
LELEL KUTRATA PTICA
|
|
![]() |
|
#Emili# ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Ova ke zvuci glupo, i slobodno smeejte se...
Da ubijam zivotno, mi e isto kako da ubijam covek...
Toa sto imaat pomalku intelegencija ne znaci deka imame pravo na kontrola vrz nivnite zivoti... Nie ne sme vrvna sila...Ne sme Gospod...
|
|
Yesterday is history...tomorow is mystery...Today's day is a present.That's why it's called that way...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ДОБРО ДЕ...ПА ШТО СЕГА...?
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ako bilo nesakajkji,...sekoj prai greshki,...ama dobro e sho ti si ja sogleduvash tvojata...
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ЛЕЛЕ..BISERO ...MOME BISERO....ТИ СЕРИОЗНО... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...denes povtorno cavka ke ubiev...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Ke imase edna pomalku do Darkwood... Nesto slabo ti odi so sekirceto vo posledno vreme, a Te-Nej?
|
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
...hahaaa...veke i ne se trudam kako porano.....!sega sami na dlanka sletuvaat....doduse vrapcinja..ama...jbg....!znaes ti...ribi....
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |