|
H.I.M. |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | ||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај ќе видиме што има да покажат... искрено, не сум некој голем обожавател, ама има нешто кај нив што ми се допаѓа.
во секој случај, порано ми беа подобри...
Ville Vallo добро звучи во SUMMER WINE... иако тоа е песна што нема врска со бендот...
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo sporedba, bi rekol THE 69 EYES se mnogu podobar band (so vakov stil na muzika) |
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не можам да ги споредам 69 eyes со him немаат баш многу допирни точки, но би рекол дека двата бенда се одлични само што јас повеќе ги слушам him. |
||
|
||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imat, udarni tocki i toa dovolno
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледам и овие никој не ги сака, премалку луѓе што слушаат рок општо земено на форумов.
|
||
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вчера го ислушав новиот албум, не се веќе тоа старите ХИМ. Ги избација текстовите со бејби хани ит натаму. Многу повеќе гитарата е дојдена до израз многу понемелодични поточно кажано малку заичија на метал бенд изгледа им ск*рчки да се лигавата на ретардираната америчка публика.
Има 9 песни и скоро сите се над 5 минути има една што дури трае 10 и то ме мрзи да пишувам друга пат повеќе. |
||
|
||
angie
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
konacno da najdam fanovi na HIM.....
GLASAM ZA HIM VO MAKEDONIJA!!!!!!!!!!! |
||
angie
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HIM gi obozavam, gi slusam deset godini i mi se najdobar bend i ja znam sekoja nivna pesna!:) i vo son i vo ludilo i vo bunilo i vo agonija.
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so se odnesuva do 69 eyes: gi imitirat HIM i ne im se ni do kolena.toa tipceto nema poima od peanje i od dobri pesni pravenje...
pozdrav do site him fanovi! VILLE ROCKS! |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe "mali" the 69 eyes koga svirea him uste gi polnea pelenite.....bre sto me nervirat takvi komentari so sto e ocigledno neznaenjeto tvoe......
baska sto moze da se kaze deka HIM e kopijata na the 69 eyes, ako ne veruvas googlaj malce a ako si i umen ke ti kazam jas!! eve na kratko HIM released first album 1997 the 69 eyes released first album 1992 ajt da vidime sto znaes za HIM, kako im se vikase prvoto demo??a i sto znaci voopsto HIM? |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go znam jas toa "bate", ama HIM se daaleeeko podobri od 69 eyes i se najpoznat i naslusan finski bend. za 69 eyes retko koj ima slusnato...
i devojka sum ne masko, kolku da se znae |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cim si devojka togas e se jasno...........
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so e jasno?
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LouWeed cekam odgovor sto e jasno?
|
||
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |