|
Како да ја дознаете IP адресата |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
YOO>
Нов член Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKO MOZE NEKOJ DA MI JA VIDI IP ADRESATA AKO STALNO SE KONEKTIRAM PREKU SERVER OD TOKIO I TOJ GENERIRA STALNO NOVA IP ADRESA I JA MENUVA NA SEKOJ SAAAT.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA EVE EDNA LAJT VERZIJA ZA SITE STO SAKAAT PRIVATNOST www.hide-ip-soft.com koj pravi naracki po internet znaes sto znaci ova |
|
2 fast 4 every one
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,shto k*r ke mi e,...ne mislam zlo da pravam,...na toj shto ne ,..zasluzil!!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
the eye
Група Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од the eye - 13.Јануари.2008 во 13:11 |
|
andr0id
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e potrebno da pisuvas cela sistemska komanda, koa mozes samo pred da ti isprati nekoja datoteka, vo cmd da pise: netstat, neka vide aktivni konekcii, pa posle otkoa ke mu prati, pak neka pise netstat, i taa ip sto e nova na listata e negova. |
|
when you dream, there are no rules.people can fly,anything can happen
|
|
Stane
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ne se macete napravete si strana na piczo.com ke stavite shout box i sekoj sto ke pise na nea mu ja pisuva ip adresata.
pozz |
|
Potpisot go nema, dedo mraz go zema.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаах а да и секој секунд ке може да ја мења на адсл ако е
како бе вака се залажуете ОМГ |
|
andr0id
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isti k**ac ti e....dali ke napises patch ili ke koristis netstat...ke davaat isti rezultat za ip, nema razlika |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da do nekade ....
|
|
andr0id
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa bolje neka pise netstat nego da se maci da so pisuenje sistemski komandi koa nema da znae so se desava...neli? |
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно у право си ај бркам јас ова
|
|
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako mislite "vo kontakt"?
Moza da se doznae ako ne si povrzan? Stvarno ne ve razbiram. |
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vamu so go ima ova obajasneto "mona liza" sakav i ja da go stavam vo zabrzuvahje na XP i trikovi ama go gledam deka go ima.E vaka voa so gi kaza ona ne e potolno obajasneto znaci go kopirate toa vo netepat go sejvuvate i so treba da napravite ?? ako rabotite preku msn so toj ili taa so si pisuvate ostavete go samo nejziniot prozor otvoren i podignete go programot ke si ispisat Nekoj si Brojki vnimavajte tuka e i vasata IP adreesa e sega so toj ili taa pratete i nekoj fajl na primer pesna slika i sl da e pogolemo od 250kb e koga ke dojde do pola podignete go pak istiot program ama nemoj da go zatvarete stariot i vo "foreign adress" ke se pise nova ip adresa a taa adresa e na toj ili taa so go prakate fajlot... isprobano raboti
Изменето од Dark HaCkeR - 04.Јули.2008 во 02:12 |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е за мсн не мораш така да се мачиш има готови програмчиња кој ти ги кажуваат ип адресите на твојте контакти. |
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро, а што поѓаволите ќе ви IP адреса кога ви треба и хостот за да му влезете на некој.
P.C. Ретко тоа успева!!! |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |