![]() |
|
Убави МОМЦИ наспроти убави МАЖИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 15> |
Автор | ||
parfeme ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Babz face слатки се, и не значи дека не се добри в кревет. Мазите се мажишта вака, и не значи дека се добри в кревет,
На крај прво пробај па ке знаеш. Мразам да мечтаам по некои холивудски ѕвезди. Таа фаза во мојот живот одамна помина.
Подобро врапче во рака отколку голубче на гранка.
|
||
ART IS LIFE
LIFE IS ART |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...ЗАТОА ПОСТОЈАТ МАЈСТОРИ...ЗА СЕ!!! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
![]() ![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...E ПА СЕГА ,АКО НЕ ВЕРУВАТЕ...ШТО ДА ВИ ПРАВАМ...!??
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
|
majstori za se?!
i plus da e ubav...auuu koja sansa ti e toa? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...А...ДА БЕВ МАЈСТОР...ТУ МАЈКАТА БРЕ...А УБАВИНАТА Е ,,STVAR UKUSA"!!!
|
||
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Имама убавина и кај едните и кај другите.
Зависи само која шена што сака и што гледа. Сите очи различно гледаат. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
renesansa ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
|
So bebeski lica, nikako.Majcinskiot instinkt, dovolno mi e zadovolen.
![]() Sakam mazestveni lica, po sexipilni se.
A i mazinja so sitna gradba i mala visina, odnapred odpagaat!
![]() |
||
![]() |
||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
|
Јас од секогаш сум сакала црни типови,со црни очи,а на крај испадна срцето да ми го украде сосема спротивност...смеѓ,со плави очи
![]() |
||
![]() |
||
|
цит:...МА НЕ МИ Е ВАЖНА УБАВИНАТА И ПАРИТЕ..КАКО И НАДВОРЕШНИОТ ИЗГЛЕД...!!!!...ВАЖНО Е ДА МЕ ЉУБИ...ДА ИМА КАРАКТЕР И РАЗБИРАЊЕ...!!! ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
..И СЕГА..?ШТО ПРАВИМЕ...? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
renesansa ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
|
Sega vidov sto si napisal Zagor..
Ne pametam deka taka imam nekade napisano.Makar sto pomegu mn ubav maz, nadvoresno, a ogranicen, i pogrd maz, a umen, poprijatno bi mi bilo da sum vo drustvo so pogrdiot
![]() No tuka e dr. prasanje, ne se zbori za analiza na licnosta, temata e koj od 2ta tipa na mazi se poprivlecni.
Za mene se tie sto gi opisav.
![]() Изменето од renesansa - 25.Ноември.2007 во 17:23 |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Ubav maz so prazna glava ne vredi ni pet pari.....Mazot se vljubuva vo zenata gledajki go a zenata vo mazaot slusajki go!
![]() |
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
e kako ne!!! ni edna zenska veke ne saka tolku da slusa!pa da se vljubi od zborenje
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |