|
Како да ја дознаете IP адресата |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Јануари.2007 во 16:23 |
Ako imate nekoj program za instant message i ste vospostavile vrska so licnost so koja sakate da razgovarate i sakate da ja znaete IP adresata na taa licnost, napravete vaka :
Otvorite notepad i napishete: @echo. @color 09 @netstat -n @echo. @pause Potoa spremite tekst(Save as) "GetIp.cmd" (bez navodnici). Dobivte mnogu ednostaven "alat" za prikazuvanje na IP adresa Skriptata mozete da ja primenete bilo kade na internet(ne e nuzno toa da bide instant messenger,go zemav samo kako primer)! |
|
|
|
mak01
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2007 Локација: China Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i kaj ke mi ja napise adresata?
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lesno e
ako si vo kontakt so istiot kje go prasas i toj kje ti kaze nisto polesno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mak01
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2007 Локација: China Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be greska si moze da te izlaze, tuku da si vidovit treba
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima mnogu podobra Php skripta za ova, kadesto na "drugarceto" ke mu se otvori link koj ke si raboti normalno a plus i mu go dobivas Ip-to ako veke nesto ti znaci |
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Монализа, сепак заборави една друга работа.. Со тој што чатоваш, МОРАШ да испраќаш или да примаш датотека, и во тој момент да го стартоваш фајлот, или пак исто можиш во Command Prompt да напишеш netstat во тек на примање/праќање датотека.. Работата е во тоа што само кога испраќаме/примаме датотека, тогаш се поврзуваме п2п со другиот клиент, а при нормален чат, тоа оди преку сервери, и серверот не ни ја кажва неговата IP адреса. Поздрав :)
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga veke praveme muabet za IP adresi , na internet najdov edna besplatna programa,samo ne znam kolku e korisna
eve i link za da ja downlodirate
|
|
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako nemas drug program so koj preku LP adresata ke mu vlezes na toj vo kompjuter nisto ne pravis.
|
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa daj kazija skriptata? |
|
markomk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
golema rabota ip ke si doznael toa i najmalono detence go znajt.
ela vlezi da te vidam :D
|
|
ile_kobra
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
monaliza koga ja vnesuvam IP adresata vo remote administrator
mi pisuva (can not find server)
POMOS
|
|
nupetname
Нов член Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe a od kaj go najde ovoa remote administrator |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |