|
Aјде да се потсетиме на првиот бакнеж... |
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Автор | |
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,нормално
Ама мислам дека и без да и кажам она примети Изменето од Izzie - 30.Септември.2007 во 18:49 |
|
|
|
AmonRa
Нов член Регистриран: 01.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu odamna,na skalite od mojata zgrada... P.S. bese postara od mene... me mrdna od pamet -
|
|
Tifusot
|
|
LUPUS ET
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и, што од тоа??
|
|
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
|
|
natural
Нов член Регистриран: 30.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TAKA E, U PRAVO SI |
|
PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
|
|
ozi_
Нов член Регистриран: 06.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ligavooooooo...ama zatoa slednite
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prviot baknez vo toa vreme mi bese takva trauma, sto dva dena imav nagoni na povrakanje.
tretiot den nagonite se pretvorija vo peperutki itn..itn.... |
|
people are strange
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dodeka zenata seuste go pamti prviot baknez, mazot go zaboravil i posledniot... |
|
elence
Група Регистриран: 10.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obicno samo gi citam temive i se smeam placam se zavisi ali
na temva morav da pisam i bravo na toj/taa sto im tekna mojot prv baknez......da se prisetam bese negde vo 7 odelenie i postar beshe od mene pojma nemav kako treba sto zasto i mn mi beshe sram se sluci edna ubava proletna vecer pod odtvoreno nebo do nekade beshe super ali do nekade zasramuvacko pozdrav i uste ednas barvo za temva |
|
zivej go sekoj den kako posleden
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле мојот прв бакнеж....кога ќе ми текне колку сум била возбудена и уплашена,што ќе биде ако не му се допадне...цццц...сега се смеам на самата помисла....па колку сум вежбала ахххх беа тоа времиња
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш ме итнересира како вежбаше?
(ако не е премногу интимно се разбира)
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууу,... поарно да не си спомињам,...
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене првиот бакнеж ми помина супер! Без многу "незгодности", како што било случај со некои од погоре. Спонтано! Краток ама сладок. Ние и онака си се бакнувавме во уста (за чао), само што во тој момент малку повеќе се задржавме и... ... ...и... ај сега да не објаснувам баш во детали. Изменето од james dean - 29.Март.2008 во 00:01 |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...prv baknez imas sekogas koga se ljubis so nekoj za prv pat...............a bas prviot................e ne go pamtam..........zasto bese mnooooogu odamna.....................???????????????
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo e cuvstvito koga ke se setam na toa |
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |