![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 442443444445446 959> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa nie sme ti veke ko familija, taman se izraduvavame na zetot
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
zbuneeeeeeeeeeeeeeeeet
ај смени тема друже, не сакам да зборам за тоа ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Dobro de, ja mojana ja otkaciv oti se obide da mi zapoveduva...misli deka ako se zaebavam nono-stop, znaci i deka sum ligle ligavo...ama se zaeba...neka ide sega od kol na kol...a taman pocna da mi lezi na dusa...ama jebi ga druze...pazar doma i na pazar ne e isti...
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Кул
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
Ova kul, sve me potsekava na...
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
ej oladi malce, popoleka broj do 10, poradi koj bi si gi izvalkala racete?
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Moze za menzis zbori
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
добро е, на време си кажа , ме информираа, сега се смирив
епа ај да се вратам у нормала малку ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vidi so ubavo na avatarot si dignala catalce...aj sea i drugoto...taaka...bravo !...kuliraj malku...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
еве почнав да дишам длабоко збунет
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Taaka...raskopcaj se sega...samo prethodno zakluci vrata da ne ti uleta nekoj...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 442443444445446 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |