|
Фобија |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 17> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,...a,posebno da ne ti padne na pamet ,...da ispletesh neshto,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas preporacav da bide vnimatelen poveke od normalnoto, ama ne rekov uplav da ima
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi,ama kako inaku ke uzivas vo vozbudi,avanturi,ako od se se pritresuvas dali ke se sluci,koga...Ostavi se da teci po svoj normalne tek,moze da se iznenadis i prijatno i neprijatno nekogas,sto se zivotot moze da ti donese...Zivej go so otvoreni oci,i opusteno
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke se zemam sebe za primer: ako se plasam od nekoj film pa nema da go gledam, ako se plasam da plivam vo dlaboka voda, nema da plivam samo vo plitka, ako sakam avanturi od niv gi ima sekakvi pa ima da biram sto mi odgovara toa ke go pravam.
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lugjeto ne si ja znaat silata, preteruvaat i so zelbite i so namerite. ne e se sto ke vidat za eden covek. na primer 10 raboti se za 100 lugje
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moras da proveris do kade mozes da odis...nikogas ne znaes koe skrieno cuvstvo koe nekogas si go potisnal poradi X pricini,moze da te napravi sreken!
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
covek e sposoben da bide sreken 24h. ajde kade zabegal?
ke bara avanturi za da ja najde srekata kojaso veke ja ima i toa od ragjanje. |
|
puter
Нов член Регистриран: 06.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ILI DALI SOVESTA EDEN DEN KE IM PRORABOTI ILI KE IM STANE FOBIJA ONA STO GO STORILE?
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ziv da ne te zakopaat,...zatoa i e podobro ,..kremiranje,....i ziv da si bil,...gotov ke bidesh za sekunda,...a,vaka,...ke poziveesh ushte nekoja minuta,...brrrr,...
|
|
|
#Emili#
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas se plasam od igli...I od temnina...vikaat deka se plasime od temnina poradi toa sto ne znaeme sto ima pozadi nea...kako strav od nepoznatoto...
P.S.Denes mi zemaa krv.....Imase edni deca i im stavaa vakcina-prvacinja, i site vriskaa, i jas ispaniciv...haha....ne ja gledav iglata.......ama crknav od strav....
|
|
Yesterday is history...tomorow is mystery...Today's day is a present.That's why it's called that way...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За жал ама немам .
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
sp_dori
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема површина на вода
|
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fobofobija!
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |