|
Зoшто сте на Идивиди форумот? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 43> |
Автор | |
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu e poinakva komunikacijata so luge sto ne gi gledas...
interesno mi e, si gradam postepeno slika za clenovite, nesto kako postepeno zapoznavanje... |
|
people are strange
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka ima sisinja, a ja sum kapace
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koe e shisheto?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se opteretuvam so toa dali mi e doma rastureno kako koga ke mi dojdat gosti
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako moze nekoj da zivee vo rastureno?
bas za da ti bide uste po prijatno na forumov, ke si raskrenes, ke si svaris kafe ili ke si zemes pijacka i ete..kako gosti samo sto ne mora da se doteruvas. |
|
people are strange
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
forumov e odlicen nacin da se zapoznaat novi ludje ... i novi prijatelstva ... koi vo "realnosta" nikogas nemase da se sluchat ... lichno mnogu zapoznav ... ima ludje sto me voodusevile ... sto gi cenam ... ima i za nekoi za koi zalam ... ima razni nedorazbiranja ... sepak gledam mnogu pozitivno na seto ova ... Изменето од marco_antony - 30.Октомври.2007 во 18:07 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..KAJ SI BE MARCO...PRIJATELJU MOJ....!!!!KAKO SI DENES...?FALA ZA POZDRAVOT...UTRINAVA....!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozam da si cepkam nos i da si gi cesam mudata
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од ACELERA - 18.Мај.2010 во 21:28 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...oti sum tehnoloski visak...
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da si go popolnam vremeto
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima i drugi nacini za popolnuvanje
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |