|
Посебни секс мигови |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Zeska Domakinka
Група Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Октомври.2007 во 05:54 |
eve proveriv se i kolku so vidov nemase vakva tema, a mozebi i gresam ako ne sum videla dobro. Pa vaka... me interesiraat vasi slucki ili migovi vo seksot. eve jas ke dadam eden primer... vecerva se izbanjav se srediv ko i sekoja vecer ama nekako raspolozenieto mi bese posebno... si legnavme i toj pocna da mi gi masira stapalata so do togas ne go prael toa nikad. i se pocna so toa. mazenje ova ona,... koga stignavme do delot lizenje, vecerva luge najiskreno toa go pravese nekako prekrasno... sekogas predigrata nasa go sodrzi lizenjeto, no do sega nikad ne sum uspeala da doziveam orgazam taka.. ubavo mi e i sve no bas od taa pricina sto nikad nemozam da doziveam orgazam pri lizenje, duri nekad i go izbegnuvav. vecerva so mislev se ke bide ko i sekad.. no se izlazav, ne samo sto bese prekrasno tuku i doziveav orgazam. koga veke pocna seksot, iskreno od sto mi bese bozestveno predigrata.. si pomisliv za mig" lele zosto bas sega, aj prodolzi so ona predhodnoto..." ne velam deka seksot ne bese ok, no .... navistina da mozese da se vozdrzi od moite vozdiski ke prodolzevme po moe baranje sekako... zasto posebno koga oseti deka doziveav orgazam se nafrli kako neviden :)
mi se slucuvalo i drug pat da mi bide prekrasno duri od stomak vaka nekako cudno mi se slucuvase od ubavo... no nikad ne sum go osetila pri lizenje sekako, ova sto go osetiv vecerva... prv pat da posakam toa da trae uste, cudno za mojata priroda- sega da ne recam ko da imam zivotinski instinkti :D:D:D no toa ne moze da me zadovoli odnosno da me dovede do orgazam. prv pat mi se sluci ova bez da recam dosta tuku i uste da baram sto toa za mene e nevozmozno.
cekam vasi vakvi frik migovi...;) Изменето од Biba_G - 30.Јануари.2009 во 21:03 |
|
Sometimes is necessary to listen the silence... It may tell more...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo,...ushte i nas da ne zadovolish,...so toa shto ke ni kazesh ,...koj e tolku ndobar ,..lizach?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Zeska Domakinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema frka tuka ne se sekiraj brza... za tebe li....
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e,pa ,...ajde de,...
|
|
|
Zeska Domakinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi sega vaa pred javnost... moze da odvois nekolku saati doj do kaj mene i ke ti demonstrira licno a vaka na forum... nema bas da go osetis toa bitnoto... hehe heheheh ali ti rekov za tebe.....
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uaaau ! Devojko, svarno gi imas moite simpatii...opis sto me natera da pocuvstvuvam kako da sum tamu so tebe...bravo...da objavis nesto, pa i na angliski...ke specalis...veruvaj mi... |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj brza najboljite zenski ni gi zema...
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
брза се понуди и се фати црвецот..
брза колку постар толку подобар лизач, е сега покажи се во најдобро издание, пази само да не зарибаш при лижењето..па ке чекаме да прочитаме посебни секс мигови
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej moze li nekoj da pise ovoj brza ili ovaa brza daj definirajte go covekot maz ili zena????????????????????????
a za toa sto uzivala z.d bravos bas bi sakala i jas da go doziveam toa da svrsis bez sex pa koja zena ne go saka toa bravos uste edna za covekot alal da mu e?????? retko se naogaat takvi mazi koj gledaat da ja zadovolat zenata prvo pa posle oni da si se zadovolat t.e da svrsat
zatoa sto na zenata i treba malku poveke odkolku na mazot za da dozivee orgazam.
pozdravce
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...garant nesho te izneveril, pa sakal da ti vozvrati so poseben moment vo ljubovnata predigra, i da te iznenadi posho ona go terala da ja lize stoposto i sigurno koa go prael toa mislel na nejze...ma znaesh ona... "when you sleeping with her, can you feel me, when you kiss her, can you taste me"... ...ali ne se sekiraj mnogu posho Aristotel rekol: "Change in all things is sweet"-zatoa i ti se dopadnalo do tolku toa promenata...hihihihihiii ... |
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нај јак секс миг????
и седам со газов на јазик дури ми го дркат нежно....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas se zapaliv skroz citajki gi komentarite
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Викајте пожарна
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |