|
Како да контактираме со Владата? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да дадеш пари прво за такси пријателе,и ја така од Куманово пешки неможам до владата да идам |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Intresno mi e a i ti zameruvam. Zoshto se napravi deka ne me poznavash. Изменето од orlov - 07.Февруари.2009 во 00:18 |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
orlov a ti sto mu predlozi na Premierot ... bas me interesira |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас не предлагам. Јас во името на одредена групација доставувам- во овој случај доставив/ме, БАРАЊЕ кое помина на владина процедура и на 18.05.2007 година е поднесено до парламентот кое наскоро ќе се озакони. Иако сум припадник на НВО, јас контактирам со секого во кого глдам дека ќе има ќар за групацијата која ја застапувам. Само молам немојте како некои кои имаат и малку боја да кажувате приказни и потоа ОП, овој во очи ни кажува. Бриши одма постот. Така ли е Boogie? Нас двајцата сме сепак големи македонци, но има една нишка која не разликува за нијанса. |
|||
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e dobro de za sto stanuva zbor..ili tajna e |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Провокации кај мене не проаѓаат. Кога ќе се озакони бараното и кога ќе има славје ќе бидеш почесен гостин- Ти ветувам. А, тоа ќе биде наскоро. Ова збележиго за да можеш да напишеш некој збор тогаш. |
|||
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
*Со владата се контактира само со
масовни собири.
*И тоа не е гаранција за сигурен контакт. *Сите влади се такви. *Па народе давајте предлози за контакти. |
|||
|
|||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можеби децата од градинка си прашувале колку предмети и на кој начин ќе полагаат матура... |
|||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema vrska, decata bea vo poseta na vladata i se sretnaa so premierot za da mozat od mali noze da ucat kako da se stane minister ili premier, i sekako interaktivna nastava imaa.
Ova e od nizata serijali sto vo posledno vreme ni se prikazuvaat: Decata vo poseta kaj Papa; Decata vo poseta na Ministerot za odbrana; Decata za NATO; Изменето од moira - 27.Октомври.2007 во 17:56 |
|||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas se , ama koga podlaboko ke razmislam e
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
*Со владата се контактира само со
масовни собири.
*И тоа не е гаранција за сигурен контакт. *Сите влади се такви. *Па народе давајте предлози за контакти. *А оние чајанки кои ги организира еднаш месечно се само бобмбони за да ги залажат големите деца, за да не ги организираат помладите. |
|||
|
|||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Веројатно протестирале против деветолетките, „се јавиле повеќе деца со помала возраст“, и морале да одат уште во градинка, па ако можат да го решат проблемот без протест, секако уште немаат синдикат , а и штоќеим е, професорите и со синдикат и без синдикат уште неможат да си ги земат платите, оној со брадата им обеќа 20% покачување, премиерот им даде 34%, но за жал не првата рата, туку ни платата уште неможат да си ја земат. Од толку контактирање со Владата, никој не знае дали се криви Министерството, Локалната самоуправа, или пак можеби хигиеничарите во училиштата.
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само преку странските медиуми. На странските мисионери не им верувајте, и тие се расипаа како нашиве. |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |