|
АНКЕТИ и РЕЈТИНЗИ на политичарите и партиите |
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Автор | ||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be koj ja ebe rada , pa i ti sega
znaci spored tebe coek mora da bidi politicki opredelen ,
e pa backo jas ne sum partiski opredelen ,
jas sum veciti kontras i vladomrzec ,
komentiram za toa sto gledam ,
pogledni ponazad nekoj komentari pa ke vidis
nemoj sega bogati , ti si bil za vmro , ovaj za sds , pa so
- odma ti boge vo nivni stil - politicki de , ti mi kazuvas za rejtingot i odma cekaj komunjarive ovo ono pravele na vreme UJDAAAAAAAAAAAAA . samo taka , prodolzi , siguren sum deka sega se e ok , koga go svrte komentarot nakaj sds a ne sakas da zboris za aktuelnite politicki koruptivni desavanja u vlada.
Ako toa ti go praj kefot , nema problem . Inaku toa vo psihologijata e poznato kao "grozjeto e kiselo" - samoubeduvanje .
koj rejting be ? ti gledas za sebe ili za partiite da se mocam vo niv .
Denes go citam Aleksandar Bicikliski , go povikuva na odgovornost preku mediumite vlavot smrden Jani makraduli , mu delele provizii od tenderi na smetka 300.000 eura , pazi ovo bogati , pred 4-5 godini se desavalo .
Gledaj kolku e glup . Vlada si be , debilu eden glup . Imas sud , imas obvinitel . Koristi gi . E toa ti e portparol na vlada ili vmro , ne znam ti so .
Eve ovie komunjarite mu stegnaaa krivicna za nesoodveten tender , e taka se pravi .
Pa sega boge kazi mi kako e grozjeto brate ?
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да повторам тогаш
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima edna stara boge , I BOGOVITE MOLCAT PRED FAKTITE .
zatoa molci i ne se povtoruvaj , glupavo e boge ,nema ni vrska muabetot boge. Iskreno pojke na muabetov moj ke komentiraa onie pred kooperacija so pivoto u raka i orientalot zakcen vo usta . Kazuvaat i poopsirno boge od tebe , osven vo stilot EBEM IM MATER NA KOMUNJARITE JA POKRADOJA CELA DRZAVA . eee boge boge .
Iskreno ocekuvav poveke od tebe .
be well boge .
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На гладниот народ не му е битен рејтингот. Тој сака работа и оптимални услови за живот. За рејтингот нека се борат полит...- овците. Но овака како тргнале ќе се фатат изгледа за прчовите од гладниот народ.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
latas ne e toj koj sto ima kredibilitet da pisuva za uspesite ili padovite na edna politicka opcija...toj e prodadena dusa i sekogas toa ke ostane...pa ne li se sekavas koku bese protiv VMROTO pred 3 godini a sega so cela glava e vlezen vo gzeto na premierot...samo na Gvujo da ne mu se prisere nema nisto da ostane od Draganceto - latasce...srpsko - bolsevicki politikant vo isto takva TV...smo za vlast i majka mu ako treba ke si prodade... |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Владетели, Нешто ве нема. Се губите. Кој чекор го чекорите?? Спасот на народот слушам ви бил во сто и првиот чекор. Браво. |
||
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога веќе зборувате за некои трокрилни нивинари, не ми е јасно во што е поентата, Канал 5 (се прашувам „колку“ е близу до СДСМ) во своето интервију со Мирка Веселиновска, каде што дотичната новинарка од Фокус, му подари толку славопојки на премиерот, се прашувам која е пораката од дебатата. Веселиновска која важи како строг критичар на секоја власт, и во случајов немаше длака на јазикот во однос на сите други од влста со исклучок на премиерот, дали треба да очекуваме дека и лаѓата на премиерот тргнала во погрешен правец, или пак новите идеи толку ја воодушевиле, па жената се избезумила.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Novorodenata Mirka Velinovska voopsto ne prati poraka, tuku gi oslika mosne tocno i precizno likovite i scenografijata na nasata politicka scena, i voopsto ne e izbezumena, tuku e zagrizena za sostojbite.
Inaku i vrapcinjata znaat koj i sto e Kanal 5, no emisijata na Milenko e privatna produkcija za koja Kanal 5 otstapuva vreme i prostor i sekako naplaka za otstapenoto, taka da nemas potreba da ja baras poentata na emituvanjeto na emisijata, samo podobro informiraj se. |
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Верувај ми „сигурно“ незнам кому му е близок Канал 5, но секако не сум знаел дека дека Миленко си купува приватно време за емисии и тоа баш на Канал 5, дали поради цената, или Телевизијата му дава кредит, но секако е добро да сечуе нешто ново па дури и од таков агол. Дали Мирка слави роденден па си купила поклон во Миленковата емисија или поклонот и го дал премиерот!?
|
||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Податоците ти се од заводот за статистика.
За земјоделството исто податок од заводот, 10% зголемен извоз на земјоделски прозиводи. Многу малку остана на нивите и за дома за нас. Се гледа и по цените на пазарите. Транспортот има ДДВ. Секоја инситуција ќе заглави ако одеднаш и навалат 10000 граѓани за пасош да извадат. Тоа што ги менуваме на 5 години и пари се перат башка работа. |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozes da govoris sto sakas, tvoe pravo, no Mirka e e den od najdobrite poznavaci i observatori na seto ona sto ni se slucuva. |
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лично ја знам Мирка, жената има само проблем со сите влади така да вечна критика и е во крвта...а за разговорто на Канал 5 првпат ја гледам да не криткува толку крвнички...ианку како голем познавач да се смета Мирка чисто се сомневам..далеку е од тоа |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas licno ja poznavam , i toa uste mnogu odamna koga ne postoese ni SDSM, nitu VMRO, i zato i znam i kazuvam deka e NOVORODENATA MIRKA koja mosne dobro gi znae site g....rii na SDSM, zatoa sto bese nivno prvo pero, pa otkako progleda i se zgrozi od okruzuvanjeto i nastanite, stana ostar, no realen kriticar na istite. Zatoa i nisto ne i mozat, ona pisuva, govori, kritikuva, no site zasegnati samo molcat.
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што корист има обичниот човек од сето тоа кое го нарекувате РЕЈТИНГ???? Изменето од orlov - 25.Октомври.2007 во 22:58 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |