|
Зoшто сте на Идивиди форумот? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 43> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моментално сум на форум за да дознаам кој ми бришел постови, и еве чекам од преска
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da se kinam od smeenje i so kje mi tekne vo vrska na temata da pishuvam.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koa na " Oficer i dzentlmen " mu vikase losiot kapetan na Ricard Gir da si odi, a ovoj mu ocajno mu replicirase dur praese stomacni po kazna: - Nemam kade da odam !
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleleeeeelelele ahhahahaha sekoja tema so ti ja gledam se kinam od smeenje
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ili koga Joker mu vikase na Betmen : - Zar ke udris covek so naocari ? I Betmen sepak mu ja bapna edna oti e los iako nosese naocari
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Joker padna i ne znajshe kade e a betmen poleta i po4na na site da im prai buuuuuuuuuuuuuuu
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oti mi vetija nagrada
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Togash go sretnal drugarot Robin
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A toj so gakite sto gi oblekuva odozgora ?
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj sho gakite gi oblekuva odozgora?
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Robin...vrz helankite u gz sto mu se pikaat
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lleeleele kje si zaminam od forumot ne mozham da izdrzham od smeenje
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar nacin da si rabotis toa sto si rabotis na svojot komp a i da se zabavuvas na forumov istovremeno a i plus ke naucis nesto poveke
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
разонода во слободното време кое во последно време се помалку го имам. меѓутоа спознав доста работи за верата каде што најмалку имав познавање..кој е Бог, дали постои и ако постои зошто дозволува страдања..мислам тема која неизмерно ми се допаѓа на подфорумот Вероисповед..
потоа осознав и „видов„ какво може да е „лицето„ на човекот во овој виртуелен свет, кој ни малку не бил поразличен од реалниот во однос на ПРЕСТИЖОТ кој повеќе вреди и колку бил попаметен од другиот..работи кои навистина се тотално исти во овие два света.
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |